Příspěvekod kyo » 17 kvě 2008 15:47
toho kdo ti radí ASUS a MSI vůbec neposlouchej.
co se týče HP to jsou taky kvalitní ntb a mají tu výhodu že je u náś dostupných víc konfigurací. pro mě mají nějaké drobné nevýhody jako horší klávesnici a nepoužitelný trackpoint, pevnost sasi bude asi obdobna. nevim ale jak jsou na tom se softwarovou vybavou, TP je dle me o zdibec vys.
co se tyce Dellu to nejsou nijak kvalitni ntb - Inspiron, Vostro.. to vůbec. Snad jen Latitude pokud se podari sehnat za dobrou cenu muze byt dobra koupe, ale z HP a Lenova bych ho stejne umistil na posledni misto. Nicmene at Compaq, Thinkpad nebo Latitude tak chybu neudelas.
chces li kvalitni ntb, na ostatni znacky a rady ( i toho HP, Lenova a Dellu ) zapomen.
Ceco ukaž mi ale NTb který žádné problémy nemá, neříkám že jsou dokonalé, mě třeba celkem stvou chybicky v Thinkvatage jako update které nejde nainstalovat, recovery DVD ktere mi nejde vytvorit nebo ovladac na trackpoint kteremu nekdy trva az moc dlouho nez nastartuje a z hw hlucna DVD mechanika.. navic T42 jeste bylo v plne rezii IBM ne?
Lenovo Thinkpad R61 - 1680x1050, C2D T7250, 2GB 667mhz, 250GB Seagate Momentus 7200.3, NVS 140m, XP Professional + 3 year carry-in