NTB do 20 000,- s DPH

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
cryme
občas něco napíše

Příspěvekod cryme » 01 srp 2008 19:34

cry_more píše:tiez som myslel ako vy s tymi multimedialnymi notebookmi - ale potom som sa uvedomil. Ked som minule bol v NAYke a videl tam vsetky tie paviliony a acery tak som bol rad co som kupil. Oproti mojmu thinkpadu vypadali ako hrackarseke plastove notebooky. Musite si uvedomit, ze je hlupe cpat do notebooku nejak silnu grafiku - ktora je aj tak s porovnanim s desktopovymi niekde inde. To uz radsej kupit kvalitny nout s integrovanou a za 15tisic mas desktop ktory sa s notebookmi neda zrovnavat - vykonovo....

Je blbost si kupovat herní ntb s pořádnou grafikou, pokud máš možnost mít desktop, resp. pokud máš čas trávit čas u desktopu. Pokud ale cestuješ, jsi na škole, na výšce nebo jen trávíš hodně času mimo domoc, tak to už svoji logiku má.

RakeW
píše často

...

Příspěvekod RakeW » 01 srp 2008 19:44

Zrovna tuhle se mi můj dobrý kamarád chlubil (slovně, naživo jsem NB neviděl) se svým novým Asus "512ka grafárna, 3 giga ram a jsou tam Visty, to sou takový sráče..."

Hm, NB opravdu přímo šitý pro studenta Lesního hospodářství na Mendlovce (navíc nevím o tom, že by nějak masivně hrál hry). Ale tak když někomu dělají ta vysoká čísla dobře...

PcBuh
píše často

Příspěvekod PcBuh » 01 srp 2008 20:15

Tak díky za rady a připomínky , koupím ten dv5 1060ec až bude skladem nebo až ho seženu jinde :)

Zpět na „Jaký vybrat notebook“