msi gx-620 vs asus m51 a podobne
globe píše:Já mám ThinkPad a schvaluju TravelMate, A300 Pro nebo i M50 nevymlouvám když chce někdo hrát.. Ale měl jsem čest s dvěma MSI a byly to příšrný krámy, tak je prostě nedoporučuju, no, proč bych to dělal, když mi příjdou tragický, že?
Ale to už bude nějaký pátek, on taky NTB jakéhokoliv výrobce do 18tis. není kvalitou žádný zázrak....Vlastně já zapoměl výběhový model od Dellu je terno a za 20tis. to jso vyloženě rozumně utracené peníze.... To ale není trgické, hlavně že mám úžasný psací stroj....ideálně magnézio-hořčíkový rám ten vydrží i švihnutí o zem vlastně to už je outdoor
MSI GT735
Tohle je tedy diskuze.Každý nadržuje svým "domácím" značkám.Ještě že já mám značek více.Takže budu střízlivější.Jestli volit Asus nebo MSI? Radši to MSI.Na důvody se mě neptejte.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
-
- píše často
Ale s tím Dellem máš alespoň jistotu, že se nebudeš dívat 30 dní do zdi, než se chlapcům v Pentě uráčí tvůj notebook opravit. Pokud ovšem notebook pro studium či práci nepotřebujete, tak je jasné, že je úplně jedno jak často a jak dlouho bude v servisu...
roman2277: To ani nemá smysl, stejně jako logický důvod, proč mít simultáně tolik notebooků (ale to se řešilo už jinde).
roman2277: To ani nemá smysl, stejně jako logický důvod, proč mít simultáně tolik notebooků (ale to se řešilo už jinde).
Q6600, 4GB RAM, 8800GT, Windows Vista x64 a Ubuntu 8.10 x64 + EEE901, Windows XP Home 32
Pokud má někdo MSI a je s ním spokojen, gatuluju k dobrému výběru..... Pro mě je to ta nejhorší značka. Romane, tys měl, pokud se dobře pamatuju, jeden Asus z podpisu. V mém okruhu jich je víc (Například moje partnerka má V2, brácha V1S, velmi dobrý známý má M5O, táta má zase Acer TravelMate) já mám ThinkPad R, moc ho neprosazuju ale prostě všechno mi příjde lepší než MSI, kterých je kolem mě také dost a dost...
Opakuji, pokud je s ním někdo spokojen, nechť je nadále, já bych ho přes práh však nepřenesl. GX620 má být snad nejpodařenější model, vztahuji to k němu z velké části
Opakuji, pokud je s ním někdo spokojen, nechť je nadále, já bych ho přes práh však nepřenesl. GX620 má být snad nejpodařenější model, vztahuji to k němu z velké části
Ještě ho vlastním.(vlastně jsem ho dal synovci).Ale jedna věc mě na značce Asus vadí a to že jakýkoliv model co jsem měl ,tak byl pokaždé alespoň 2krát v servisu.Takže tuto značku asi navždy vynechám z budoucích nákupů.Možná jen smůla,ale.....?
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
Jistě.... Já mám opačné zkušenosti. Na druhou stranu, TravelMate v servisu nebyl a to už má po záruce víc jak rok určitě, ThinkPad vypadá nedobytně, Asusi šlapou pěkně, výkon obrovský u V1S...... A na MSI se mě radši neptej, to by mě tu všichni sežrali, že to tak nemůže být, když oni si ho koupili.. Směšný mi to přijde, jak si ho tu všichni hájí...
Vcelku mě překvapilo,že žádný Acer nebyl v servisu.A jeden Travelmate mi vydržel 7 let a funguje dodnes.A MSIčko mám poprvé,takže těžko soudit za tu krátkou dobu.Ale zpracování je bytelné(slitina na víku i na deklu).Uvidíme za rok.
- swarm
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Samozřejmě. Jsou lidi, co si daj do podpisu mimo svého notebooku ještě notebooky blízkých příbuzných, vzdálených příbuzných a náhodných kolemjdoucích z nejbližší autobusové zastávky .roman2277 píše:Ještě že já mám značek více.
---
Btw já bych si MSI nekoupil a to rozhodně nenadržuju žádné značce. Na to už jsem používal* až příliš mnoho notebooku (80?). MSI je objektivně špatný výrobce a má relativně velkou poruchovost s tím, že u mnoha modelů se opakují ty samé závady. Na podobnou úroveň řadím už jen levná Clevo (do 30t CZK). Někdy je zajímavé slyšet zkušenosti ne ze strany uživatelů ale rovnou ze strany lidí, co to opravují. To jsou pak teprv perly, jenže to tady konkrétně raději nebudu šířit.
*) tj. měl na nich potřebná data, nepoužíval žádný jiný počítač a cestoval s nimi po ČR
swarm - blog: http://notebookblog.cz
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
Více míst=více přístrojů.Jestli to dokážeš pochopit.A doufám,že s těmi novými modely od MSIčka přišla i vyšší kvalita.Příliš všechno vztahujete na některé problémové série výrobce.(co takhle Delly a jejich hořící GF 8600 apod ?)
roman2277 píše:Více míst=více přístrojů.Jestli to dokážeš pochopit.A doufám,že s těmi novými modely od MSIčka přišla i vyšší kvalita.Příliš všechno vztahujete na některé problémové série výrobce.(co takhle Delly a jejich hořící GF 8600 apod ?)
S čímž DELL neměl žádnou spojitost a dělo se to i u jiných výrobců ve stejném množství
Zpět na „Jaký vybrat notebook“