Notebook 30 az 40k
To maji chybu.. Lenovo dava pouze WXGA LED displej (1280x800) a WSXGA je klasicky jednolampovy...
Tady je recenze http://www.notebookcheck.com/Test-Lenov ... 940.0.html a zrovna u toho displeje je i v zaverecnem vyctu uvedeno, ze ma mizerne pozorovaci uhly. Nic moc ten panel, no. Ja bych snad radsi vzal ten WXGA LED. Jako ono to cloveku nevadi, ale kdyz pak postavis LEDkovej displej vedle cehokoliv, tak se na to aspon da koukat. Skoda ze tu nemam uz neledkovej nout po ruce , abych nastinil, jak velkej rozdil to je. Mam tu jen LG stolni panel a ten je teda ve vsech ohledech lepsi - ma i vyssi svitivost (ale to je stolni panel, no...)
Tady je recenze http://www.notebookcheck.com/Test-Lenov ... 940.0.html a zrovna u toho displeje je i v zaverecnem vyctu uvedeno, ze ma mizerne pozorovaci uhly. Nic moc ten panel, no. Ja bych snad radsi vzal ten WXGA LED. Jako ono to cloveku nevadi, ale kdyz pak postavis LEDkovej displej vedle cehokoliv, tak se na to aspon da koukat. Skoda ze tu nemam uz neledkovej nout po ruce , abych nastinil, jak velkej rozdil to je. Mam tu jen LG stolni panel a ten je teda ve vsech ohledech lepsi - ma i vyssi svitivost (ale to je stolni panel, no...)
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012
a tak nebylo by to poprve, kdy ma alza napsane hovadiny.
na webu lenova (cz) jsou ale jen 3 tecka, z toho maji LED 14.1 wxga+ a 15.4 wxga.
wsxga+ LED neni, ale je to jiny part number (NJ28...vs NJ27...)
uprimne jsem ale jeste wsxga+ LED nevidel
na webu lenova (cz) jsou ale jen 3 tecka, z toho maji LED 14.1 wxga+ a 15.4 wxga.
wsxga+ LED neni, ale je to jiny part number (NJ28...vs NJ27...)
uprimne jsem ale jeste wsxga+ LED nevidel
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
yop ja tomu verim ale co jsem cetl tak ten panel je docela dobry viz www.notebookreview.com jiste mohl by byt lepsi ale nakopit chci v alfe a nevim jestli mi umozno vymenit ten panel teda...
Jedinou pravdou je, že všichni lžou
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
alfah4ns: Ja tez ne.... Podle me zadny vyrobce nema WSXGA+ a to je skoda. Ja teda uploadnu rozdil displeje LED v notasu vs lepsi stolni TN panel. Snad bude videt ten rozdil barev i svitivosti. A ta svitivost toho notasu je mnohem mnohem vyssi, nez u klasickeho CCFLka - v kontrastu s tim stolnim, by CCFL vypadalo priserne. Ale fotecky, kde jsem fotil neLEDkovej displej vs. LEDkovej tu nekde jsou taky...
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
zkus nahodit no, ale v tom konfigu v alfe je lepsi cpu a baterka 9cell za lepsi cenu nez u horsiho modelu v alze http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... archType=1
Damianus:
Vsak ano... O tom celou dobu pisu...jak i LEDkovej displej je oproti stolnimu mizernej a ma i nizsi svitivost.. Aby sis udelal predstavu, ze s CCFL je to totalni pruser. I kdyz zrovna ten stolni panel ma hoodne velkou svitivost - je necely mesic stary, tak jeste neni vysvicenej..

ty, jako muzu rict, ze ten panel fakt musi byt hezky, kdyz vypada takhle ve srovnani se stolnim.
ja ti muzu tak max.vyfotit nekvalitni panel proti stolnimu panelu, takze uvidis, ze u me rozdil jak svina, ale u michala ani ne.
edit:
ale pres den, neni to hezka fotka (jestli budes chtit)
ja ti muzu tak max.vyfotit nekvalitni panel proti stolnimu panelu, takze uvidis, ze u me rozdil jak svina, ale u michala ani ne.
edit:
ale pres den, neni to hezka fotka (jestli budes chtit)
Naposledy upravil(a) alfah4ns dne 09 kvě 2009 00:03, celkem upraveno 1 x.
A to se jedna o hodne levny LCD. Konkretne toto http://pc.itek.cz/monitory-24-lcd-monit ... LCD-W2452V ...
Vedle pracovniho NECa bych se to bal zapnout. Tady aspon muzu mit rozsirenou plochu a da se to jakz takz prezit. Podsvicenu bude CCFL,ale u stolniho je misto na lepsi trubice...
Vedle pracovniho NECa bych se to bal zapnout. Tady aspon muzu mit rozsirenou plochu a da se to jakz takz prezit. Podsvicenu bude CCFL,ale u stolniho je misto na lepsi trubice...
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
jak rikam mno asi tezko je donutim v tom configu narvat jeste ten druhy panel
skoda no ale tak snad jedine negativum 

a tak to jo...
kdyztak bych mohl jeste poprosit kamose a fotnout vedle jeho TN od LG.
nicmene u tsranky seznam.cz S-IPS vuci TN i tak moc nepoznas, tam je jen bila a trochu cervenych a cernych pismenek
kdyztak bych mohl jeste poprosit kamose a fotnout vedle jeho TN od LG.
nicmene u tsranky seznam.cz S-IPS vuci TN i tak moc nepoznas, tam je jen bila a trochu cervenych a cernych pismenek

Zpět na „Jaký vybrat notebook“