Acer vs. Asus
acer vs. asus
ja bych potreboval si apple sam osobne vyzkouset nez bych si ho koupil..
myslim si, ale ze bych casteji vyuzival win nez macos kvuli skole a mit dva os neni taky dobre. a u nas jak se divam tak apple neni dvakrat levny, ale jedu zachvili do UK tak se tam podivam na jake cenove hladine se pohybuje
myslim si, ale ze bych casteji vyuzival win nez macos kvuli skole a mit dva os neni taky dobre. a u nas jak se divam tak apple neni dvakrat levny, ale jedu zachvili do UK tak se tam podivam na jake cenove hladine se pohybuje
-
- píše často
acer vs. asus
a muzu se zeptat co delas za praci,ze pracujes na mackovi? a jake vsechny programy na nem vyuzivas?
-
- píše často
Dělám špinavou práci v grafickém studiu-především úpravy v photoshopu- práce s vrstvama. Ale borec co sedí vedle mě na něm frčí právě cinemu4d a stříhá video, renderuje...
Edit:
jako výhoda macu mi připadá proprietární hardware, kdy výrobci, teda ne výrobci hardwaru tím apple není, odpadají problémy dělat OS na všechny možné konfigurace a může se lépe soustředit na ostatní věci.
Edit:
jako výhoda macu mi připadá proprietární hardware, kdy výrobci, teda ne výrobci hardwaru tím apple není, odpadají problémy dělat OS na všechny možné konfigurace a může se lépe soustředit na ostatní věci.
DELL Latitude C400
-
- píše často
acer vs. asus
a to delas v macOS jenom nebo tam mas i Win? protoze ja nevim jake predmety na te skole budou a jake programy budu muset vyuzivat pro praci.. tak nevim jestli se hodi kupovat apple.. jako sam osobne bych se chtel dostat do nejakeho grafickeho studia:)
-
- píše často
Je tam bootcamp, takže i někdy tam běží Win, jako teď, když jsme měli licenci na jeden program jen na Win a nakupovat licenci na Mac by bylo zbytečné. Myslím, že jsi otázku směřoval jestli počítače přepínají mezi OS a odpověď je ano a jednou bez problému už 2 roky. Teda občas se Win sesypou,ale to není nic neobvyklého (a tím nechci říct, že jsou špatné).
DELL Latitude C400
acer vs. asus
to je zajimave:) http://www.ahol.cz/cms/informacni-techn ... 88/#nadpis tohle je skola,kde nejspise budu studovat.. jsou tam i predmety nevis jake programy se tam muzou pouzivat?
-
- píše často
acer vs. asus
a tyto programy jsou na mac k dostani? na neru jako download..
a bude mit apple v tomto oboru uplatneni vubec?
a bude mit apple v tomto oboru uplatneni vubec?
-
- píše často
acer vs. asus
to vim.. ta skola vyucuje odborne predmety na bani a ty programy nevim jake budou:(slysel jsem,ze u macku jde pouzit i virtualni spusteni win,ale vede to k prehrivani a spomaleni je to pravda?
-
- píše často
acer vs. asus
to vim.. ta skola vyucuje odborne predmety na bani a ty programy nevim jake budou:(slysel jsem,ze u macku jde pouzit i virtualni spusteni win,ale vede to k prehrivani a spomaleni je to pravda?
-
- píše často
Zpět na „Jaký vybrat notebook“