Výběr notebooku na SŠ do 21 000
Že se dost zahřívá.Použil jsem silnější slovo,ale měl sem dost Pavilionů na stole a po spuštění náročné hry byli jak kamna.Přístroje to jsou velmi pohledné,ale na úkor chlazení.Ovšem abych nevypadal snad,že jsem nějak zaujatý proti HP,tak většina výkonných notebooků se hodně zahřívá.Některý méně ,některý více.A všechno je to nakonec jen otázka ceny.Více peněz=více muziky.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
..
Ten notebook bych právě do školy vůbec nenosil. Měl bych ho jenom na odpoledne na intru a sem tam ho autobusem převést domu (což není problém:)) Proto se mi líbí ten Asus, beze srandy, Far Cry 2 i Crysis, Prototype ... zvládá to:) nepotřebuju všechny efekty etc... Stíny jsou podle mě zbytečnost pokud nemáte nadupaný PC:) Takže medium bez supper efektů a to mi stačí:)
PSP Fat CFW + 4 GB karta // iPhone 2G 8GB FW 3.0 // PS2 // HP Ntb : Intel Core2Dou P8600 2,4 GHz, 4GB-RAM, ATi 4650 1 GB-DDR3 //
Crysis na tom Asusu na medium? Snad jen 640x480.Každopádně jsou to Tvoje peníze,tak s nimi nalož jak umíš.Já bych za tento Asus 20k rozhodně nedal.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
Crysis
Crysis na 800x600 a Far Cry 2 na 1024-760, četl jsem i zahraniční fóra a tam si stěžujou snad na všechno:) ale hlavně na MSI, kvůli konstrukci těhne zmíněnejch modelů...:/
PSP Fat CFW + 4 GB karta // iPhone 2G 8GB FW 3.0 // PS2 // HP Ntb : Intel Core2Dou P8600 2,4 GHz, 4GB-RAM, ATi 4650 1 GB-DDR3 //
Nech si kecy na koledu, na geforce 8400 G 256mb jsem to pařil uplně v pohodě, v 1100 nebo 1200xcosi, krásně plynule, jen v tý jeskyni ve vodě se to sekalo, ale jinak to šlo v pohodě. Tu 9300 má kámoš ve svým amilu a krásně mu tam jede Mirrors Edge, nevím přesně na jaký nastavení, ale určitě s aa Takže se jí neboj, v pohodě si na tom zahraješ
..
Konečně nějakej optimista.) Ještě nějaká pozitivní reakce a jdu do něj:) To MSI se mi nechce líbit:)
Teď mi kámoš na tom notebooku ukazoval (má jenom o 1GB míň ram)
"Condemned na max se stinama
fear na max i se stinama a fear 2 na vysoky
gears of war behalo pekne
Call of Juarez na max a Overlord 2 na vysoký jo a Mirros Edge sem dohral ted ho hraju po druhe beha mi na vysoky se stinama a v rozliseni 1024 uplne nadherne, cod 4 mi behalo na vysoky a GTA 4 na medium a 1024"
Nemám co dodat:D může to bejt i lepší, ale tohle stačí...někdo nějaký argumenty proč ne? Jsem otevřenej všem možnostem. Dám spíš na vaší radu:D
Teď mi kámoš na tom notebooku ukazoval (má jenom o 1GB míň ram)
"Condemned na max se stinama
fear na max i se stinama a fear 2 na vysoky
gears of war behalo pekne
Call of Juarez na max a Overlord 2 na vysoký jo a Mirros Edge sem dohral ted ho hraju po druhe beha mi na vysoky se stinama a v rozliseni 1024 uplne nadherne, cod 4 mi behalo na vysoky a GTA 4 na medium a 1024"
Nemám co dodat:D může to bejt i lepší, ale tohle stačí...někdo nějaký argumenty proč ne? Jsem otevřenej všem možnostem. Dám spíš na vaší radu:D
V sekci notebooky a hry jsou testy grafickejch karet, můžeš je porovnávat s mojí 8400G na který v pohodě hraju COD4, COD5 (low), Crysis o tom už jsem psal, DOD:S na plný bez aa, Mirros edge (někde low až medium), COH, L4D všechno v pohodě a v rozlišení 1200 nebo 1024
Když to umíš správně nastavit, v pohodě si zahraješ a časem můžeš při nejhorším koupit externí grafiku
Když to umíš správně nastavit, v pohodě si zahraješ a časem můžeš při nejhorším koupit externí grafiku
nemuze.
externi grafiku pripoji leda na nejaky fujitsu, ktery je na to pripraveny (ma konektor na pripojeni te jejich externi grafiky)
asus xg station je temer v zapomeni (navic silene drahe a ne moc vykonne)
USB takovy vykon neumi potahnout....
(grafiky do USB vetsinou nemaji ani 3D akceleraci, to je spise na pripojeni vice monitoru pri praci)
expresscard, ve kterem je PCIe x 1 ?
taky nemyslim, ze z toho nejaky vykon vytahnes...
externi grafiku pripoji leda na nejaky fujitsu, ktery je na to pripraveny (ma konektor na pripojeni te jejich externi grafiky)
asus xg station je temer v zapomeni (navic silene drahe a ne moc vykonne)
USB takovy vykon neumi potahnout....
(grafiky do USB vetsinou nemaji ani 3D akceleraci, to je spise na pripojeni vice monitoru pri praci)
expresscard, ve kterem je PCIe x 1 ?
taky nemyslim, ze z toho nejaky vykon vytahnes...
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Ale jistě někomu připadá i Slideshow jako plynulá hra,že? Testuji skoro každou novou hru na PC,takže vím jaké nároky jednotlivé hry mají.Jsi vážně k smíchu.( třeba na 2600HD to běží plynule jen na nízké detaily a to je o dost lepší karta než máš Ty-posl.ovladače 9.6 a notebook vyladěn na MAX.)Idaho píše:Nech si kecy na koledu, na geforce 8400 G 256mb jsem to pařil uplně v pohodě, v 1100 nebo 1200xcosi, krásně plynule, jen v tý jeskyni ve vodě se to sekalo, ale jinak to šlo v pohodě. Tu 9300 má kámoš ve svým amilu a krásně mu tam jede Mirrors Edge, nevím přesně na jaký nastavení, ale určitě s aa Takže se jí neboj, v pohodě si na tom zahraješ
Když nevěříš tak nevěř... ještě jsem zapomněl na far cry 2, to taky běhalo v pohodě. Když nezvládneš nic jiného než v menu překlikávat celkový nastavení low-medium-high, tak je docela pochopitelný že tomu nevěříš. Jo jentak mimochodem, hrál jsem to na MSI, co tady furt tak propaguješ
O tý externí grafice, já našel tohle odkaz a vypadala namakaně, jinak jsem to nezkoumal
O tý externí grafice, já našel tohle odkaz a vypadala namakaně, jinak jsem to nezkoumal
Kde nic není ani smrt nebere.A kupovat nový notebook na hraní her s GF 9300m gs je nesmysl.(tuhle kartu mám doma jen na mini-notebooku Asus N10-tam se uživí)Klasický velký notebook na častější hraní her potřebuje min.9600GT nebo 3650 a spíše ještě výkonnější.A jinak nevím jak rozumíš PC Ty,ale já už programoval na konci 70 let minulého století.Takže o této branži vím dost.
..
To ti nikdo nebere:)
Ten Asus je cenově dostupnej:) Já fakt víc peněz neseženu, navíc kámoš si na něm v pohodě hraje. Koukal jsem i na ty MSI, ale na ty se všude nadává, hlavně na jejich Kci. Jestli máš jíné alternativy, neváhej a posílej:)
Ten Asus je cenově dostupnej:) Já fakt víc peněz neseženu, navíc kámoš si na něm v pohodě hraje. Koukal jsem i na ty MSI, ale na ty se všude nadává, hlavně na jejich Kci. Jestli máš jíné alternativy, neváhej a posílej:)
Idaho:
nj, jenze je tam stara stolni 8600gt, priskrcena sbernici PCIe 1x (!)
v realu to bude nekde na urovni lowendovych karet.
takova notebookova 9600gt je uz o dost vykonnejsi, nehelde na vysokou porizovaci cenu Xg station.
podl eme to ma smysl akorat kdyz chces pouzit vice displeju a mit na nich 3D akcelerovany obraz...
nj, jenze je tam stara stolni 8600gt, priskrcena sbernici PCIe 1x (!)
v realu to bude nekde na urovni lowendovych karet.
takova notebookova 9600gt je uz o dost vykonnejsi, nehelde na vysokou porizovaci cenu Xg station.
podl eme to ma smysl akorat kdyz chces pouzit vice displeju a mit na nich 3D akcelerovany obraz...
Naposledy upravil(a) alfah4ns dne 28 čer 2009 22:13, celkem upraveno 1 x.
kazdy velky byk byl jednou tele
- swarm
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No já nevim, ale když už bereš lowend grafiku, tak bych vybíral něco jinýho než ASUS. Lepší výkon seženeš imho i u věhlasnějších značek.
swarm - blog: http://notebookblog.cz
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
Zpět na „Jaký vybrat notebook“