alfah4ns píše:javak:
sice nevim jak rada GT (bohuzel jsem nemel tu cest a nevim, jake jsou rozdily proti GX), ale u GX je hlavni problem, ze ten hlinik je jen tenky plech na povrchu, takze je to spise esteticka zalezitost. kdyby byla z hliniku nosna konstrukce, je ten notebook naopak dost pevny (napriklad nove macbooky)
s tim, ze chlazeni v pavilionech za moc nestoji, ale souhlasim...
(ono i ty "herni" MSI drzely ty teploty lepe na uzde,nez paviliony ve "vykonnych" konfiguracich)
Jen jsem napsal porovnání pavilionů a řady GT co mám doma.Nic víc.A jasně ,že zpracování HP Elite co mám taky doma je na lepší úrovni než řada GT od MSI.Ovšem cena je někde úplně jinde,že? Jen bych zdůraznil,že řada GT je od MSI velmi dobrý kompromis at už cenou či výkonem nebo zpracováním.A o to jde především.javak810i píše:2Roman: Tak ho nechtěj, nikdo ti ho necpe. Ano, paviáni trochu topí, je to kvůli tomu, že je výdech větrání díky velkému kloubu displaye směřováno "do země", ale rozhodně to není nic tragického, najdou se i větší radiátory. S tím plastem, podle mě je kvalitní, vím, že MSI má z části hliníkové šasi, ale to vůbec nic neznamená a v recenzích to ani moc nechválej, spíše naopak. Pokud se mi šasi nezlomí, což se u HP nestane (samo v mezích slušného zacházení) nevidím důvod proč hliník. Hořčíkové, nebo vyrobené z karbonových vláken by bylo něco jiného, ale to už je jiná cenová kategorie. Taky mi osobně nevyhovuje to, že MSI cpe i do 15" modelů numerické bloky, nejen, že je klávesnice ještě o to nepohodlnější, ale po okrajích už není žádné místo kde si "položit ruce". O prohýbání ani nemluvě, zatím jsem neviděl ani jedno MSI, kde by se neprohýbala klávesnice, u HP je to spíš model od modelu, ale ty lepší převládají. Dokonce ani "manažerská" řada EX na tom není lépe, poslední dobou spíš naopak. Proti businnes řadám od HP je to nebe a dudy.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti