notebook do 18500kč
roman2277: Jsem něvěděl, že ATI je lepší než GeForce. Dokonce na té stránce tam mají obrázek, že ta ATI je o 25 % výkonnější, než GeForce 9600. A taky jsem slyšel pár nehezkých řečí o CPU od AMD.
Tziky: To vážně nemám v plánu
Přijde mi zvláštní, že když ta 623 je lepší, je levnější a navíc ještě batoh + hra zdarma. To je dobrý kup. Máte někdo zkušenosti s tou stránkou elektrotop? Ale to už jsem asi moc velký hnidopich, co? Prostě koupit a přestat remcat
Tziky: To vážně nemám v plánu

Přijde mi zvláštní, že když ta 623 je lepší, je levnější a navíc ještě batoh + hra zdarma. To je dobrý kup. Máte někdo zkušenosti s tou stránkou elektrotop? Ale to už jsem asi moc velký hnidopich, co? Prostě koupit a přestat remcat

Dostal jsem tip, že mám jít do tohoto http://www.alza.cz/asus-k50in-d138784.htm notebooku. Co myslíte?
presne... g102m nejnovejsi hry ani nerozjede (mozna tak na nejnizsi detaily a snizene rozliseni), hd4670 potahne i narocne veci na stredni
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Nvidii v mobilním sektoru zatím ujíždí vlak.A vypadá to ,že i v klasických stolních PC s nástupem ATI série 5000 bude mít navrch ATI.Navíc mobilní verze svých karet Ati tolik "neřeže" jako Nvidie.Jinak názory uživatelů GX 623 si můžeš přečíst třeba na czechcomputeru apod.Ano CPU od AMD je obvykle "žhavější" než CPU od Intelu.Ale není to žádné drama.A jak jsem už dříve psal u herních notebooků je nezbytná chladící podložka.Nejlépe Zalman NC 1000 nebo 2000.Sephiron píše:roman2277: Jsem něvěděl, že ATI je lepší než GeForce. Dokonce na té stránce tam mají obrázek, že ta ATI je o 25 % výkonnější, než GeForce 9600. A taky jsem slyšel pár nehezkých řečí o CPU od AMD.
Tziky: To vážně nemám v plánu![]()
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Zpět na „Jaký vybrat notebook“