grafika ve W500 má stejné jádro, pouze je zde ta certifikace pro CAD aplikace v Opengl, takže je schopna podávat i několikanásobně lepší výsledky v porovnání s obyč. hd3650 a vyrovná se i daleko silnějším obyč. grafikám (záleží od aplikace).
Otázka ale zní - je pro tebe skutečně firegl nutná?
psal jsi, že ve 3D moc neděláš. aby ti nestíhala hd3650 ve 3D cadu, musely by to být opravdu náročné 3D sestavy o hodně dílech.
co s etýče rozlišení - 1680x1050 se mi jeví jako ideál na 15.4, 1920x1200 by bylo, myslím, už docela malinké (pozn. pro srovnání - 1680x1050 má cca podobně velké pixely, jako 1280x800 na 12ce, možná o něco menší). Navíc v případě připojení ext., LCD by toto mělo naprosto dostačovat.
za 1k NBD na 3 roky. toto bych bral jako MINIMUM u ntb na profi práci (dá se rozšiřovat i na více let, popř. ochrana proti neúmyslném poškození, atd... ale to myslím u tebe nehrozí, když se to nebude tolik tahat)
k tomu dock
jsi na cca 40k celkově.
Da_Vinci:
profi notebook, alespoň pro mne, znamená profi přístup servisu. Tedy co nejrychleji, ideálně hned další den opraveno bez nějakých zbytečných okolků. To, jestli se ntb pokazí, nebo ne, mě až tak neštve... raději necám 3x reklamovat s NBD, než jednou poštou s čekáním 2 týdny (což je u některých multimediálů hodně optimistické...)
btw. sony taky nemám píliš v lásce

a že Dell má poslední dobou dost nepovedených booků? Souhlasím, pokud se jedná o multimediální ntb - Studia, XPS, atd... připadá mi, že dost se*ou na chlazení (v nejsilnějších verzích), naštěstí business ntb se to netýká, ty mají chlazení vždy jinak řešené a tyto problémy většinou nemívají.