Notebook pro studenta

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Delfin

Příspěvekod Delfin » 18 led 2008 14:32

mivlak: Ten článek je dost přehnanej, 7 reklamací na jeden notebook, se mu tam podělalo snad všechno co to šlo :D To buď dostal fak hodně špatnej kousek, nebo si to vycucal z prstu :D Já nehájím svou volbu, ale nelíbí se mi že každej dělá z aceru podřadný zboží i když dokáže někdy nabídnout víc než konkurence... S tím servisem to taky není tak hrozný jak to popisuje v tom článku, co já vím, tak se nečeká dýl jak 14 dní... A co se týče nových Gemstone tak mě osobně se líbí a zvláště pokud mají i bílý rám kolem displaye, aspoň to není jen hranatá kostka, kterou vyrábějí všichni...

cvachta: Vnucovat ti to nebudu, ale ne všechno co se o aceru píše je pravda.. Ono to není jen tak že má acer skoro dvounásobnou prodejnost oproti ostatním značkám... A když to vezmeš z druhé strany, nejčastěji se na noteboku porouchá hardware a ten kupují všechni výrobci notebooků stejný..

mivlak
guru

Příspěvekod mivlak » 18 led 2008 14:42

dneska jsem na ten článek narazil, tak mi to nedalo to tu nedat, jinak já ten článek ani pořádně nečetl :lol:
DELL VOSTRO 1500
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT

polo

Příspěvekod polo » 18 led 2008 21:05

14 dni a nato si prisiel ako ja som acer reklamoval 5x a nikdi to nebolo menej ako 26 dni

Zpět na „Jaký vybrat notebook“