NB pro multimediální tvorbu

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
pidasek
občas něco napíše

Příspěvekod pidasek » 23 úno 2008 19:46

ano ,choť okolo zabručel ve smyslu
,to je jen další názor :D ..a po víkendu se máme sejít s dalším známým co " v tom dělá" tak jem tedy zase napnutá.

Ještě se zeptám.
Co jiné značky?Nebo tento typ je opravdu neljépe se svými parametry pro můj účel?No, já bych se nebránila tomu i profesně věnovat,ale člověk uvažuje skepticky,tak kdyby náhodou nějaká nabídka přišla,ráda bych ji na tom mém novém :D chtěla zvládnout,ale rozhodně neplánuji a nechci tomu poropadnout na plný úvazek.

MichalKus
občas něco napíše

Příspěvekod MichalKus » 23 úno 2008 20:04

No jine znacky sou jasne ale tohle ma asi nejlepsi parametry k cene a kvalita je nekde jinde nez Acer Asus a td..... Sam sem si ho nedavno koupil a slo mi hlavne o kvalitu a display s profi grafikou. Jinak ma to spoustu fajn vecicek jako rám ze slitiny ctecka otisku prstu ma to fajn ulity je velice chladny zadna kaminka a td..... A taky ThinkPad je sam o sobe pojem. No jen aby to nebyl takovy odbornik jako ten co ti tvrdil ze na externim monitoru nastavis jen takove rozliseni jako mas na notebooku :D Takovemu odbornikovi bych se radeji obloukem vyhnul mi pripomina neco na spusob odborniku v supermarketech :oops: ale bez urazky :wink:
Lenovo ThinkPad R61 - C2D T7250, 1680x1050, 3GB, 160GB, Quadro NVS 140M, DVD±RW, WF, BT, Vista Business :)

pidasek
občas něco napíše

Příspěvekod pidasek » 23 úno 2008 20:58

pojmům se už ze zásady vyhýbám :twisted: na to bych se nechytla,ale jinak zbytek zní přesvědčivě :D ,jestli je to ten nejužší výběr ?Tak to budu obhajovat. ...a mac????To bylo mé vysněné zlatíčko.V lou vylou

MichalKus
občas něco napíše

Příspěvekod MichalKus » 23 úno 2008 21:16

tak mac asi taky zalezi jaky myslis ale obavam se ze 15 do 30 tisic asi nehrozi a 13 nevim no..... ja osobne bych do toho na grafiku tedy rozhodne nesel ale kazdemu muze vyhovovat neco jineho..... Pokud si porad nejsi jista dam ti pouze jednu radu: Zajdi si treba do predvadecich center nebo obchodu a vzdy se na ten konkretni notebook co te zajima koukni nech si ho predvest a pak se rozhodni :) ja sam to tak take udelal vzdy se mi ThinkPady libily ale take sem chtel poznat neco jineho takze sem koukal na bezne Lenovo3000 prohlidl sem si HP (ma ho bratranec takze radne osahal....) par Aceru sem taky videl takze to sem hned vyloucil Asus vicemene take Fujitsu me take nenadchl pak sem koukl na Sony ten vypadal pekne celkem ale ty parametry byly o nicem a pak sem se v Praze koukl na R61 a ten se mi libil precetl jsem si nejake recenze a objednal..... :P ono take v podstate nic kvalitnejsiho do 30 nekoupis takze u mne osobne nebylo nic moc co resit dost sem uvazoval o T ale nakonec sem si rekl kdyz vsude pisi ze R61 se T uz docela dost blizi tak ze usetrim a rozdil investuji jinak treba do prislusenstvi navic ho mam spise na doma takze nissi vaha a td nebyl pro mne osobne moc argument na to abych priplatil nakych 13000kč a s R61 jsem spokojen :wink: takze pokud vahas vyraz do terenu a osahej si je jake mas volit obecne parametry uz asi vis tak skus co ti bude vic sedet.
Lenovo ThinkPad R61 - C2D T7250, 1680x1050, 3GB, 160GB, Quadro NVS 140M, DVD±RW, WF, BT, Vista Business :)

pidasek
občas něco napíše

Příspěvekod pidasek » 04 bře 2008 19:59

zítra bychom měli mít doma R61 8)

sirius1983
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod sirius1983 » 04 bře 2008 20:21

tak hodně multimediální zábavy :lol:
T420, X31
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.

Zpět na „Jaký vybrat notebook“