Alienware area-51 m15x
jenze s rocni zarukou ktera ti u nas neplati..a v pripade ze se ti neco posere se s nim rozluc na hodne dlouho.. v podstate nadobro, pokavad ho do USA kde ho koupis neodvezes a nepockas nez ti ho spravi , zapomen na to ze by ti to treba z ameriky poslali ze servisu sem do CR..
Lenovo Thinkpad R61 - 1680x1050, C2D T7250, 2GB 667mhz, 250GB Seagate Momentus 7200.3, NVS 140m, XP Professional + 3 year carry-in
kyo píše:jenze s rocni zarukou ktera ti u nas neplati..a v pripade ze se ti neco posere se s nim rozluc na hodne dlouho.. v podstate nadobro, pokavad ho do USA kde ho koupis neodvezes a nepockas nez ti ho spravi , zapomen na to ze by ti to treba z ameriky poslali ze servisu sem do CR..
nechapes ze nic do ameriky neposielas?..maju pobocku v irsku ty jelito sproste...uz chapes?..pepiku....
ja ho nekupujem z maeriky ale z europy..z irska...volal som tam a som sa s nimi rozpraval debile nauc sa anglicky a citaj
tak to povezes do Irska a budes tam cekat nez ti to opravi.. stejne jako dell ti nic z GB do jine zeme posilat nebudou.
a ver tomu, ze pravdepodobnost ze se ti ten srot podela se blizi 1:1 vzhledem k teplotam i kvalite chlazeni. ale kdyz jsi tak bohaty ze muzes vyhazovat takove penize z okna
mimoto skutecne, 8600GT v SLI je vykonejsi nez jakakoli single 8800 v ntb.. takze ty se nauc cist cesky ,uz to tu padlo, ze ten Alienware bude mene vykonej.
a ver tomu, ze pravdepodobnost ze se ti ten srot podela se blizi 1:1 vzhledem k teplotam i kvalite chlazeni. ale kdyz jsi tak bohaty ze muzes vyhazovat takove penize z okna
mimoto skutecne, 8600GT v SLI je vykonejsi nez jakakoli single 8800 v ntb.. takze ty se nauc cist cesky ,uz to tu padlo, ze ten Alienware bude mene vykonej.
Naposledy upravil(a) kyo dne 20 úno 2008 22:55, celkem upraveno 1 x.
Lenovo Thinkpad R61 - 1680x1050, C2D T7250, 2GB 667mhz, 250GB Seagate Momentus 7200.3, NVS 140m, XP Professional + 3 year carry-in
tohle je takovej žehnací vlákno ... ono to není ani o tom co mu máme eventuálně poradit za stroj, ale spíš ho uistit v tom, že grilovací příšera s ET(volá domů) hlavou ve znaku je prostě the best of best a luxus největší... neměl jsem ho nikdy v ruce bo se tady prostě neprodává a v usa jsem ho nějak nescháněl když jsem tam několit let zevloval ...
>> ale podle toho co jsem kde četl ať už na tomto foru nebo na amerických je to asi tak nějak stejná třída jako UMAX... "brutální výkon, profi herní book" bla bla už jsem to někde slyšel..
>>u takhle výkonných a "nařachaných" notesů to chce hlavně kvalitní servis a záruku a kdyžtak kupovat něco prověřeného ... kolik má tohle forum uživatelů a kolik jich má doma alienware? co já vim tak nikdo a myslím, že jsou tu i lidi co si ho mohou koupit, nechat poslat, přivést .. prostě nikdo .... pokud ho chceš tak si ho kup a neptej se nás, mi ti ho žehnat nehodláme, nebudem .... ale ani t nemůžeme říct, co máš dělat se svýma penězma..
>> takže dělej jak myslíš, ale až si ho pořídíš, a třeba se ti podělá a budeš mít problém s reklamací tak si vzpomeň, že tě na notebooky-forum.notebook.cz Ti uživatelé kterým si tu nadával varovali
HOUK
>> ale podle toho co jsem kde četl ať už na tomto foru nebo na amerických je to asi tak nějak stejná třída jako UMAX... "brutální výkon, profi herní book" bla bla už jsem to někde slyšel..
>>u takhle výkonných a "nařachaných" notesů to chce hlavně kvalitní servis a záruku a kdyžtak kupovat něco prověřeného ... kolik má tohle forum uživatelů a kolik jich má doma alienware? co já vim tak nikdo a myslím, že jsou tu i lidi co si ho mohou koupit, nechat poslat, přivést .. prostě nikdo .... pokud ho chceš tak si ho kup a neptej se nás, mi ti ho žehnat nehodláme, nebudem .... ale ani t nemůžeme říct, co máš dělat se svýma penězma..
>> takže dělej jak myslíš, ale až si ho pořídíš, a třeba se ti podělá a budeš mít problém s reklamací tak si vzpomeň, že tě na notebooky-forum.notebook.cz Ti uživatelé kterým si tu nadával varovali
HOUK
Toshiba R600-10W
...
neoexnet: ty snivaj dalej ze tie tvoje 2 ,,grafiky v sli,, su vykonejsie ako jedna 8800M GTX
http://www.notebookcheck.net/Mobile-Gra ... 844.0.html
http://www.notebookcheck.net/Mobile-Gra ... 844.0.html
Zpět na „Jaký vybrat notebook“