[EDIT]NTB do 30000,->NTB za 13k+desktop 17k
-
- Moderátor
Jestli je to otázka na mě (což předpokládám) tak opravdu nevím. Podle mě je to stejné jako na PC akorát firmy pořád vydávají nový HW na kterém se testuje a ten dává čím dál tím větší možnosti co se grafiky týče. Se slzou v oku vzpomínám na Q3 Engine který byl tenkrát pro mě vrchol všeho... Dneska je tady CryEngine (nebo jak se jmenuje) pro Crysis, který jsem ani nemohl ve druhé polovině (v té zimě) kvůli grafické náročnosti dohrát

ACER TM 5720G (111): C2DM T7500 @ 2,2GHz, 2GB RAM @ 667MHz, ATI Mobility HD2600 512MB, 250GB HDD, LCD WXGA (já nechci...), Win XPP SP3
protoze vyvojari her maji k dispozici jen jeden hw na kterem to musi fungovat a protoze chteji drzet konkurenceschopnost te konzole, jsou nuceni maximalne vse optimalizovat a dobre programovat.. to na pc kazdou chvili vyjde nejaka vykonejsi novinka a lidi to kupuji.. tak proc by se tim zabyvali.
druha vec je ta, ze v dobe vydani te konzole obvykle jde o supervykony stroj.
druha vec je ta, ze v dobe vydani te konzole obvykle jde o supervykony stroj.
Lenovo Thinkpad R61 - 1680x1050, C2D T7250, 2GB 667mhz, 250GB Seagate Momentus 7200.3, NVS 140m, XP Professional + 3 year carry-in
-
- Moderátor
A v případě že si teď někdo koupí výkonnou grafiku a někdo konzoli a za 3 roky vyjde nová hra pro obě platformy, přičemž ta pro PC bude hardwarově náročnější (v důsledku toho, že během tří let se objeví mnohem výkonnější grafiky), tak komu se bude lépe tu hru hrát, na konzoli nebo na PC?
T420, X31
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
no je mozny ze na pc bude vypadat o neco lip ( coz je vzdycky ale spis teorie kdyz si das dva obrazky vedle sebe, protoze hrat na 17" monitoru a velky televizi je proste velkej rozdil kuprospechu konzole ) ale hratelnost bude mit lepsi ta konzole.. samozrejme ze treba age of empires na konzoli delany nikdy nebude.. ale veci jako grand thef auto , zavody apod.. na to se pc nechyta. kdo hral treba grand turismo, vi.. konkretne v tomhle pripade se pc nechyta ani co se tyce grafiky a propracovanosti.
vzdyt herni prumysl okolo konzoli je ve svete uz daleko vetsi nez na pc. pc v tomhle je druhotny. ale kazdy ma neco no.
ono si to podle me nemá navzájem za cíl konkurovat.
vzdyt herni prumysl okolo konzoli je ve svete uz daleko vetsi nez na pc. pc v tomhle je druhotny. ale kazdy ma neco no.
ono si to podle me nemá navzájem za cíl konkurovat.
Lenovo Thinkpad R61 - 1680x1050, C2D T7250, 2GB 667mhz, 250GB Seagate Momentus 7200.3, NVS 140m, XP Professional + 3 year carry-in
-
- Moderátor
Dneska sem na alze objevill, http://notebooky.alza.cz/notebook-ibm-l ... d80004.htm IBM Thinkpad R61. A to za 13k, coz je stejne jako to HP. Jak si na tom stoji tyto dva notebooky mezi sebou? Hadam, ze IBM lepe, ale "libi" se mi vic to hp, udelal bych moc spatne kdybych sel spis do toho HP?
Lenovo ThinkPad R61i - C2D T5250, 15.4" WXGA, 2,5GB, 120GB 5.4k, IntelPRO a/b/g, BT, X3100 http://www.stud.fit.vutbr.cz/~xkratk00/ recenze
Ubuntu 7.10 Gutsy Gibbon + Windows XP Professional SP2
-
- Moderátor
MrBobby píše:Dneska sem na alze objevill, http://notebooky.alza.cz/notebook-ibm-l ... d80004.htm IBM Thinkpad R61. A to za 13k, coz je stejne jako to HP. Jak si na tom stoji tyto dva notebooky mezi sebou? Hadam, ze IBM lepe, ale "libi" se mi vic to hp, udelal bych moc spatne kdybych sel spis do toho HP?
tak ten thinkpad (je to už dlouho lenovo, žádné IBM), je za tu cenu parádní, navíc dostaneš i ramku a vistu, asi bych dal přednost jemu...
T420, X31
Takze Lenovo ThinkPad R61i dorazil
. Moje prvni dojmy a souhrn najdete zde -> [odkaz].

Lenovo ThinkPad R61i - C2D T5250, 15.4" WXGA, 2,5GB, 120GB 5.4k, IntelPRO a/b/g, BT, X3100 http://www.stud.fit.vutbr.cz/~xkratk00/ recenze
-
- Moderátor
Diky za upozorneni, uz sem to opravil. A s temi displeji ja mel za to, ze je prave vetsina lesklych, nekde to tady snad nekdo psal. No kazdopadne je to super.
EDIT: Ted sem se koukal na alzu a u vsech R61i je u displeje VV - Vibrant View, coz pokud se nemylim je leskla uprava. Takze tahle R61i je snad fakt jedina.
EDIT: Ted sem se koukal na alzu a u vsech R61i je u displeje VV - Vibrant View, coz pokud se nemylim je leskla uprava. Takze tahle R61i je snad fakt jedina.
-
- Moderátor
Zpět na „Jaký vybrat notebook“