Novy notebook do 35k - VBI Compal FL90v2 nee
- Chlebovnik
- guru
-
- Moderátor
burticek píše:No, prave ze nosim bryle. Donedavna jsem je mel jen obcas, ale posledni dobou bez nich na compa nemuzuJinak jakej je hlavni rozdil mezi R61 a T61 ve zhruba stejny cenovy relaci?
tp, že nosíš brýle přece vůbec nevadí, pokud s nimi vidíš dobře...
T420, X31
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
S brylema vidim dobre, ale nenosim je porad. Napr. v praci se mi na 19" LCD 1280x1024 px kouka docela dobre, doma si uz je vetsinou beru a na notes 15,4" 1280x800 px, co ma segra, si bryle musim vzit vzdycky. Takze si nedovedu predstavit, kdyzbych si vzal R61 a bryle treba zapomnel doma.
Kdyz by se zvysilo DPI, jak moc blble to pak vypada? A jeste dotaz na grafarnu. Cetl jsem, ze i na integrovany X3100 se daji zahrat starsi hry. Ale jak starsi? V desktopu mam ATI Radeon X800 a zatim mi staci, protoze na hry nejak neni cas. Da se to aspon trosku porovnat?
Kdyz by se zvysilo DPI, jak moc blble to pak vypada? A jeste dotaz na grafarnu. Cetl jsem, ze i na integrovany X3100 se daji zahrat starsi hry. Ale jak starsi? V desktopu mam ATI Radeon X800 a zatim mi staci, protoze na hry nejak neni cas. Da se to aspon trosku porovnat?
-
- Moderátor
Zpět na „Jaký vybrat notebook“