jaky notebook vybrat
-
- občas něco napíše
8920G
Pánové, tak ja mam 8920G a nemohu si vynachvalit!!!, všechno šlape jak ma, obraz je skvěly, hry šlapou taky dobře. Disajn se aceru taky mooc povedl. Že někdo nesnese pomyšlení že by měl doma ten notebook od aceru, tak ať si ho nekupuje.. ale za 30 bez dph je to skvělá cena, které nemuže mnoho notebooku s tímto vybavením konkurovat. Muj minuly notebook byl acer 5920G.. měl jedinou vadu, často se ztracel:D ale byl super.. a tento je mnohem a mnohem lepší. Tímto žadnou jinou značku nezavrhuji, ale povznáším acer... který odvedl kus práce a jejich notebooky jdou opravdu k lepšímu.
Acer Aspire 8920G / 18.4" WUXGA FullHD / C2D T8300 @ 2.4GHz / NVidia GeForce 9500M-GS 512MB / 4GB / 320GB / BluRay / W7 64bit / AVerTV Hybrid NanoExpress HC82U / Logitech G9, V470 White / Creative T40 / PS3
Ja Acer nemam a tiez si nemozem vynachvalit
Acer mozno urobil kus dopredu v mechanickej pevnosti, ale tot vsjo.
Stale tomu chyba poriadna podpora (pre tu srandu si skus zistit verziu ovladacov na acer.com bez toho, aby si si ten driver musel stiahnut), servis stale ponuka primalo moznosti na rozsirenie/predlzenie zaruky a ergonomia stale pokrivkava (vid to nestastne ovladacie centrum)-
C

Acer mozno urobil kus dopredu v mechanickej pevnosti, ale tot vsjo.
Stale tomu chyba poriadna podpora (pre tu srandu si skus zistit verziu ovladacov na acer.com bez toho, aby si si ten driver musel stiahnut), servis stale ponuka primalo moznosti na rozsirenie/predlzenie zaruky a ergonomia stale pokrivkava (vid to nestastne ovladacie centrum)-
C
Co říkáte na toto : http://usanotebook.cz/notebook/2238-DEL ... a-DELL.php
Zpět na „Jaký vybrat notebook“