Dosloužil stolní PC
neoexnet - předlohu mám taky vedle,ale někdy je pro mne rychlejší a pohodlnější ,když pracuji s čísly, si levou rukou listovat či přidržovat řádky(zvlášť když je plná čísel - př.-výpis z banky apod.) a pravou vyplňuji tabulky-třeba.A jsme zase u zvyku,jak tohle člověka omezuje,to je děs!! O tom Q ani neuvažuju,moc peněz za tu srandu.A táhnout takových kil a jen kvůli DVD,zvuku....,to si půjdu radši do kina a mám předplacíno na x let.To bylo fakt jen ze zájmu.Mít zbytečný prachy proč ne,ale na práci.....
bral bych znova tento, jen bych se možná víc rozmýšlel jestli nevzít 14" s integrovanou grafárnou, stejně bych ale asi skončil přesně u toho co mám, přeci jen větší uhlopříčka je při sledování filmů znát, pevná je i 15" dost ( 14" má ještě pevnější plasty a magneziovej rám nad displejem ale na nějaký delší přenášení bez brašny jsou oba moc velký, takže je to v podstatě jedno ) nehledě na tom že ta 14 se unás nedá sehnat s rozumnym rozlišením a tedy kvalitnějším displejem.
klávesnice píše sama a trackpoint to je prostě něco geniálního, jak jsem už psal, vedle ntb mi dřímá myš kterou ale stejně nepoužívám na nic než občasný hry, s trackpointem se mi prostě pracuje líp než s myší, kdo tohle může říct o touchpadu ?
nevýhoda jsou ty slabý repráky, což aĺe u týhle třídy tak prostě je a na můj vkus hlučná dvd mechanika. ono ale tu člověk stejně použije párkrát..
ed: vyztužená šasi je fakt znát, tohle je s mym téměř 3kg ntb běžnej jev
a nevydá ani hlásku.. absolutně bez prohnutí( komplet ve vzduchu drženej za jeden roh ) mimochodem foceno bleskem a nikde na displeji ani odraz
klávesnice píše sama a trackpoint to je prostě něco geniálního, jak jsem už psal, vedle ntb mi dřímá myš kterou ale stejně nepoužívám na nic než občasný hry, s trackpointem se mi prostě pracuje líp než s myší, kdo tohle může říct o touchpadu ?
nevýhoda jsou ty slabý repráky, což aĺe u týhle třídy tak prostě je a na můj vkus hlučná dvd mechanika. ono ale tu člověk stejně použije párkrát..
ed: vyztužená šasi je fakt znát, tohle je s mym téměř 3kg ntb běžnej jev
a nevydá ani hlásku.. absolutně bez prohnutí( komplet ve vzduchu drženej za jeden roh ) mimochodem foceno bleskem a nikde na displeji ani odraz
Lenovo Thinkpad R61 - 1680x1050, C2D T7250, 2GB 667mhz, 250GB Seagate Momentus 7200.3, NVS 140m, XP Professional + 3 year carry-in
mivlak - dík za tip zkusím.
neoexnet + swarm + kyo - Hoši,s vámi je to těžký,jeden hot druhý čehý a babo starej se.Mám opravdu zvyk na Num Lock.Ani na něj nekoukám při psaní čísel(s písmeny je to horší ),tak to budu mít fakt těžký se přeučit.A mimochodem v práci mám desktop ,takže budu lítat z NB na desktop a zpět.To bude guláš
neoexnet + swarm + kyo - Hoši,s vámi je to těžký,jeden hot druhý čehý a babo starej se.Mám opravdu zvyk na Num Lock.Ani na něj nekoukám při psaní čísel(s písmeny je to horší ),tak to budu mít fakt těžký se přeučit.A mimochodem v práci mám desktop ,takže budu lítat z NB na desktop a zpět.To bude guláš
- swarm
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To zvládne kde co. Navíc si to ještě podpíráš prstama. Já teď zvedl ten svůj a taky žádný problém...kyo píše:vyztužená šasi je fakt znát, tohle je s mym téměř 3kg ntb běžnej jev
Psýché: Kdyby měli všichni stejný názor, tak by to bylo o ničem . My se ti tu pouze snažíme ukázat možnosti. Rozhodnutí je stejně na tobě.
Kyo... btw.... já MÁM touchpad radši jak myš! Jako fakt. Ale ten na thinkpadu je zrovna dost o ničem (hrozný zpoždění kurzoru), takže se nedivim, že na něm všichni používaj ten Trackpoint .
swarm - blog: http://notebookblog.cz
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
swarm ale váží ten tvůj tolik jako můj tedy skoro tři kila ? dvěma prstama tohle udrží možná tak železnej zekon jinak jasně že to zvládne kde co s kovem vystuženym tělem
Lenovo Thinkpad R61 - 1680x1050, C2D T7250, 2GB 667mhz, 250GB Seagate Momentus 7200.3, NVS 140m, XP Professional + 3 year carry-in
Zpět na „Jaký vybrat notebook“