Příspěvekod kyo » 17 kvě 2008 17:24
to je těžký..jak už tady Swarm někde psal, někteří lidé, kteří nemají porovnání, někdy používají k plné spokojenosti úplné šmejdy a jsou s nimi spokojení.
všichni takové známe, jsou to právě majitelé Acerů, levnějších Toshib, MSI, Asusů..
já to kolikrát vidim - po roce ošoupanej lak, z krásnýho in designu je jen hnus, kolikrát praskliny, že bych to mohl brát třeba za roh jednou rukou jako to co mám teď nemyslitelný, klávesnice stojí za prd.. ale nevědí o co přichází tak to berou tak jak to je..
VBI se mi zdá relativně ok. FL90 je velký, těžký, klávesnice nic moc, pevnost sasi nic moc, mekke plasty.. ale myslim ze se s tim zit da. Trochu mě mrzí, že tady v recenzích na notebook.cz jsou pisatele v recenzich kolikrat moc "hodni" i kdyz se staci podivat na jejich nazor tady na boardu a je v podstate diametralne odlisnej. Nebo trochu "mrzi" že například u R61 napíšou do mínusu kvalitu zpracování a u většiny daleko horších ntb za srovnatelnou cenu se to nikde neobjeví. Když jsem tady četl recenzi na Compala tak na mě teda působila líp než třeba na to co mám teď. Chápu - je to taky nároky..
takže recenze nedoporučuju. všude hodně muziky za málo peněz blabla.. tři roky ti to klidně vydrží, otázka je v jakym stavu. ja k tu někdo psal, je to výkonej hardware v papírový krabici. pokavaĎ to ale jen má stát na stole a budeš to přenášet jednou do roka.. tak to zas tak špatnej kup neni.
Lenovo Thinkpad R61 - 1680x1050, C2D T7250, 2GB 667mhz, 250GB Seagate Momentus 7200.3, NVS 140m, XP Professional + 3 year carry-in