Multim.Noťas na doma-náhrada PC
btw. to, ze jednoho dne budes chtit zapnout notes a nenajede, se muze stati u dellu i u jakekoliv jine znacky...akorat u lepsich znacek to az tak moc netrapi - dell ma v zakladu NBD servis, u jinych lepsich znacek je za priplatek par tisic, tzn. par procent z ceny booku. proste problem = zavolas, druhy prac. den se resi u tebe...parada...zadne posilani nekam do pryc na buhvijak dlouho...a to je asi to hlavni kriterium Asus vs. Dell....nespekuluj, navic vykonove je na tom xps dost dobre a skaredy taky neni.
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
alfah4ns píše:btw. to, ze jednoho dne budes chtit zapnout notes a nenajede, se muze stati u dellu i u jakekoliv jine znacky...akorat u lepsich znacek to az tak moc netrapi - dell ma v zakladu NBD servis, u jinych lepsich znacek je za priplatek par tisic, tzn. par procent z ceny booku. proste problem = zavolas, druhy prac. den se resi u tebe...parada...zadne posilani nekam do pryc na buhvijak dlouho...a to je asi to hlavni kriterium Asus vs. Dell....nespekuluj, navic vykonove je na tom xps dost dobre a skaredy taky neni.
to: alfah4ns No já jen,že by se to u nového notesu nemělo stát.
mas jedno..je to na A a na 4 pismena...a kvalita +/- na stejno, zalezi od modelu...
btw. badys:
proc by se to nemohlo stat u noveho notebooku? stava se to, a poruchovost notebooku je daleko vyssi nez normalniho pc, navic kazda prkotina se resi vymenou desky, ta stoji mimo zarucni servis kolem 10k, uz proto bych sel do dellu s delsi zarukou, taky nebudes muset cekat, kdyz se to poroucha.... poruchovost u notebooku obecne se pohybuje kolem 20 %, tzn. teoreticky kazdy paty notebook v zaruce vali do servisu...
navic ten dell ma magnesiovy ram uvnitr...
btw. badys:
proc by se to nemohlo stat u noveho notebooku? stava se to, a poruchovost notebooku je daleko vyssi nez normalniho pc, navic kazda prkotina se resi vymenou desky, ta stoji mimo zarucni servis kolem 10k, uz proto bych sel do dellu s delsi zarukou, taky nebudes muset cekat, kdyz se to poroucha.... poruchovost u notebooku obecne se pohybuje kolem 20 %, tzn. teoreticky kazdy paty notebook v zaruce vali do servisu...
navic ten dell ma magnesiovy ram uvnitr...
kazdy velky byk byl jednou tele
Tak pánové,Vaše pomoc byla perfektní,co se týče s výběrem ntb.Jak jsem již psal na začátku,potřeboval jsem to zaplatit i část.na spotř.úvěr.To mi buhužel nevyšlo,protože měli svoji úvěr.spol.A na potvoru to nechtělo vyplatit ani z bankomatu.Tak že jsem utřel.No z výběrem pojedu 2 kolo.(možná budou i novinky,třeba od HP 7-ová řada).Vybíral jsem už mezi Dellem XPS a Toshibou.Díky,že jste to se mnou vydrželi,dám vědět co koupim,teď už mám času dost.Mimochodem scháním pro dceru Eee mini ntb a čekám na 9-ku od Asusu co má vyjít a i od jiných firem (MSI).Takže díkes.Pěkný prázdniny odborníci.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“