cyrusc2 píše:kup tohle http://www.ribbon.cz/toshiba-qosmio-x300-13o
s kvalitou to sice nebude nějak extra , ale myslím, že to bude lepší jak to MSI...![]()
To sa Vám takéto nadupane ťažšké lesklé ako cukrík a drahé nb lúbia mne určite nie

cyrusc2 píše:kup tohle http://www.ribbon.cz/toshiba-qosmio-x300-13o
s kvalitou to sice nebude nějak extra , ale myslím, že to bude lepší jak to MSI...![]()
Náhodou. Já se na něj těšim, až si na něm zapařim Crysis. V pondělí si ho přinesu domů a nahradim s ním aktuální železo s Mobility Radeonem HD3870TiiM píše:To sa Vám takéto nadupane ťažšké lesklé ako cukrík a drahé nb lúbia mne určite nie
Ani nápad. Hned v pondělí poputuje do sběrného dvora na ekologickou likvidaciprostepoky píše:A nechtěl by si aktuální železo třeba prodat za odvoz?
Urážet umí každý.Je to od Tebe ubohost.Navíc se zde na foru nechováš moc slušně.To věčné pomlouvání skoro všech výrobců apod.Zamysli se nad sebou laskavě.Děkuji.Michal27 píše:Roman je pako...Nemuzu si pomoct.. Cumi jen na vnejsek. To ze na MSI dali kus hliniku nema s kvalitou co delat. Nema to vnitrni magnesiovou kostru, vydrzi to prd.. To ze si Roman po vecerech lesti hlinik a je mu jedno, ze to klidne mesic smrdi v servisu, je hezky, ale normalni clovek uvazuje jinak.
Ale mění se to rapidně.Jsou tam drátové výztuže.Laskavě si přečtěte nějakou zahraniční recenzi než zde něco napíšete.prostepoky píše:Pokud vím tak u těchto "kovových" msi se konstrukce nijak nemění. Rozdíl je v tom, že na to seshora přidali nějaký kus plechu (hliník jak tady čtu, nevím) a super odolná konstrukce je na světě.
Puberťáky mám doma a stačí mi to.Ale nejsem úchylný na jednu značku jako Ty.Dell,Dell,Dell....ať žije tato značka.Všechno ostatní je BRAK,že? Připadáš mi jako věhlasný Radek Hulán,který má vždycky na všech diskuzních forech pravdu.Michal27 píše:Jenze Roman tohle nepochopi. Uz mu to bylo mnohokrat receno. Podle me jde o pubertaka hrajiciho si na IT managera - jinak si to nedovedu vysvetlit. Rozumny starsi clovek uz by chapal.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: YandexBot a 45 hostů