Já měl za to že je jasné všem že netvrdím o M HD 3850 že je výkonější než stolní 3850 protože je i stolní HD3850 slabší než stolní 9600GT, jinak původně šlo o to jestli hrát na jakém rozlišení......
EDIT: je zvláštní že to pochopil jen GoGo...no buď je chytřejší, nebo si čte celý topic....
Notebook okolo 25 000 Kč
Nakonec jsem nad výběrem ještě popřemýšlel a dal bych přednost spíše kvalitě před výkonem.
Hry na tom sice hrát budu, ale uspokojím se hlavně s CS 1.6 a Left 4 Dead. Proto jsem na výkonu grafické karty polevil a zamířil do vod Lenova.
Díval jsem se zatím na tydle dva:
Lenovo ThinkPad R500
Lenovo ThinkPad SL500
Jak říkám, grafika by měla utáhnout CS 1.6 (v nativu na 100FPS), Left 4 Dead (aspoň na medium bez trhání) a práci s grafikou.
Pokud by jste měli tip na nějaký jiný (kvalitní) stroj tak sem s ním.
Předem dík.
Hry na tom sice hrát budu, ale uspokojím se hlavně s CS 1.6 a Left 4 Dead. Proto jsem na výkonu grafické karty polevil a zamířil do vod Lenova.

Lenovo ThinkPad R500
Lenovo ThinkPad SL500
Jak říkám, grafika by měla utáhnout CS 1.6 (v nativu na 100FPS), Left 4 Dead (aspoň na medium bez trhání) a práci s grafikou.
Pokud by jste měli tip na nějaký jiný (kvalitní) stroj tak sem s ním.

Předem dík.
No, tady to říká každý. Časem stejně všichni dojdou k ThinkPadu. Jinak CS 1.6 nebude problém.. A vybírat notebook podle jedné hry je docela blbost.. CS 1.6 utáhne i integrovaná Intel X4500MHD. Já bych raději pouvažoval o Lenovo R400. Left 4 Dead budeš stejně hrát max. 3 měsíce, naž tě to omrzí.
jinak z těch dvou bych dal přednost R500... Ale osobně bych si vybral R400, která vydrží klidně 4-5 hodin při provozu na baterie.
jinak z těch dvou bych dal přednost R500... Ale osobně bych si vybral R400, která vydrží klidně 4-5 hodin při provozu na baterie.
ThinkPad T420
Este pripada do uvahy napr. Toshiba M10 ma v sebe Quadro nvs150 co je uz pomerne slusna grafika , na baterku da max. 4h, ma slusne sasi,( a bussines blbustky ako aktivnu ochranu disku,dokovanie,vodeodolnu klavesnicu a celkom slusne zabezpecenie...)
Potesi aj zakladna zaruka 3 roky(a jej lacne rozsirenie na 5 rokov)
Ale inac R400 ci R500 je dobre riesenie...
Potesi aj zakladna zaruka 3 roky(a jej lacne rozsirenie na 5 rokov)
Ale inac R400 ci R500 je dobre riesenie...
Zpět na „Jaký vybrat notebook“