Gogo píše:kde ty chodíš na to, že mají Delly tyto grafiky se 128 bitovou sběrnicí? To není poprvé cos to napsal

Nevím, zda je to pravda, ale já s tím nezačal. nekdo na fóru (podle počtu příspěvků už dosti zběhlý) to psal, že u dellu maj ddr3 a 128 bit sběrnici. Na notebookcheck píšou jen 64 bit, takže nevím, komu věřit, protože na ntbcheck maj dost chyb - např. Asus N10J má 9300m gs, že? A GPU-Z ukazuje, že má 16SP, ale na notebookcheck maj napsáno jen 8Sp...
Edit: Tak je to pravda, na ntbcheck to píší když dáš kartu hd4570 a najedeš na 3dmark 06 a dáš more info, tak ten nejlepší výsledek patří právě dellu a ta sběrnice 128bit je tam napsaná.
To Tziki: Ano, Amila už jsem v ruce měl a ty celoplastové ntbooky na mě neudělali moc velký dojem, obzvlášť klávesnice - ta se prohýbá a i když je kolem spousta místa tak ji tam namačkaly jak jen to šlo, a zmenšené šipky je taky blbost. Osobně mám z Amil takový divný pocit - jako u Sony Vaio, člověk holt čekal víc. BTW A ti si měl Asus M60vp v ruce? Protože pochybuju, že by ta sr*** za 13k, co si koupil klukovi měla stejně "kvalitní" zpracování jako noťas 2x dražší