Alternativa k HP PAVILION dv7-3050ec aneb Vyplatí se i7?
ehm:)? kdyz si najedes na presne svuj model, tak jediny co tam MUZE bejt navic je treba ovladac na ati/nvidii/intel dle typu notase, ale jinak to sedi v podstate vsechno a nic jinyho na ty hlavni strane nez posledni verze ani nejsou. otazka na par minut - dle rychlosti internetovyho pripojeni, nez se tech par desitek mega stahne:).
HP Elitebook 6930p:C2D P8700,4500MHD,HP 2008 180W Adv.Dock.Station,Log.UltraX kb,Saitek Cyborg mouse,LG 22"1680x1050
XBOX na hry:)
ex:HP Pavilion dv5-1199ec,Compaq Evo N400c,HP Pavilion dv6107ea
XBOX na hry:)
ex:HP Pavilion dv5-1199ec,Compaq Evo N400c,HP Pavilion dv6107ea
No ja mam taky mali problem po reinstalle na WIN 7 pro,
Pred tym (v dodanom Win 7 home)som videl v spravcovi uloh 8 jadier (4x2 logicke jedotky), aktualne vidim len 4 a CPU-Z ukazuje ze mam (2x2 logicke jednotky).Rovnako aj v hodnoteny vhodnosti pre WIN 7 vykon v polozke CPU poklesol. Netusite cim to moze byt? (Drivery mam vsetky nainstalovane zo stranky, firmaware f13)
A mimochodom podarilo sa niekomu rozchodit TV prijem?
Diik
Pred tym (v dodanom Win 7 home)som videl v spravcovi uloh 8 jadier (4x2 logicke jedotky), aktualne vidim len 4 a CPU-Z ukazuje ze mam (2x2 logicke jednotky).Rovnako aj v hodnoteny vhodnosti pre WIN 7 vykon v polozke CPU poklesol. Netusite cim to moze byt? (Drivery mam vsetky nainstalovane zo stranky, firmaware f13)
A mimochodom podarilo sa niekomu rozchodit TV prijem?
Diik
TV a ostatní
Tak jediné pozitivum je, že TV jsem (samozřejmě s externí velkou antenou, ne tou přiloženou atrapou) chytil v pohodě.
Co se driverů a reinstallu týče, já mám pro změnu problém s pamětí. Aplikace, pokud je jich spuštěných víc, žerou a žerou, až se dostanou na nějakých 90% RAM, tehdy už je NTB v podstatě nepoužitelný. Chystám se na čistou reinstalaci, popřípadě znovuinstalaci všech driverů. Ani do jednoho se mi nechce.
Co se driverů a reinstallu týče, já mám pro změnu problém s pamětí. Aplikace, pokud je jich spuštěných víc, žerou a žerou, až se dostanou na nějakých 90% RAM, tehdy už je NTB v podstatě nepoužitelný. Chystám se na čistou reinstalaci, popřípadě znovuinstalaci všech driverů. Ani do jednoho se mi nechce.
PO dlhej dobe
Zdravim rozobral svoj notebook hp pavilion dv7-3050ec nebavi ma rozoberat veci po zaruke cize rozobraty bol este pred koncom zaruky Tu prikladam foto ... ak by mal niekto podobny notebook a chcel by vidiet ako vyzeraju creva vo vnutry notebooku tak sa moze pozriet:) Inak fotiek som uplodol trochu viac robil som ich preto aby som nahodou nezabudol nieco zapojit tak som si pre istotu spravil foto ...Ak by mal niekto zaujem a chcel by rozobrat notebook tak nech napise a pomozem mu s tym vsetky paviliony dv5-6-7 resp vecsina sa rozoberaju rovnako lebo maju skoro rovnake sasy ... Ja som svoj rozoberal aj skladal 3 hodiny ...Ide oto ze som nevedel co mozem povolit a co nie ...Ked som skladal kamaratou tak som to mal z rozobratim aj poskladanim za 1.5hodky ... Kto je sikovny mozno zvladne aj skor ale toto bol moj prvy notebook ktory som rozoberal...
nech sa paci foto :
nech sa paci foto :
Naposledy upravil(a) Leimon dne 17 kvě 2013 12:08, celkem upraveno 2 x.
Zase nieco nove :-)
Zdravim vas po dlhej dobe zase prispejem neakym prispevkom k tomuto notebooku...Notebook uz mam 4 ty rok som stale spokojny s volbou.
Co je nove ?
Vymenil som povodne ramky za kit 2x8gb ddr 3 1600mhz crucial
V plane mam zakupit ssd disk a pouzit ho na system a povodny si nechat na data ...
Spravil som cooling mod resp ''tuning'' ktory ma vysledny efekt nad moje ocakavania...
PO tomto mode mi teplota nesla cez 76 stupnou v zataci vid fotky.
Podotykam ze pouzivam chladiacu podlozku zalman nc 2000
Pri tomto teste stability cez Everest som ju nepouzil...
Akurat bol notebook zozadu nadvihnuty pre lepsi prisun vzduchu...
Cely mod spocival vo vyrezani otvoru pod ventilatorom a naslednom prilepeni mriezky ktoru som lepil lepidlom s tavnej pistole...Mriezka bola zo stareho radia kde sluzila ako kovova krytka na reproduktor,mala tie spravne otvory tak som ju pouzil.
Povodne som mal v plane vytvorit otvor pre maly ventilator o rozmeroch 40x40x5mm
Ale po tomto prekvapeni ked isli citelne teploty dole pri max zatazi v testoch rozmyslam ze od modu s pridavnym ventilatorom upustim...A uz len upravim otvor aby to krajsie vyzeralo.
Ale kto vie mozno v blizkej buducnosti to skusim len tak pre test ako by to fungovalo a chladilo...
Urcite planujem este vymenit pastu na procesor a grafiku ... Ma uz neake tie svoje roky a nebolo by zle ju vymenit... Mam v plane vymenit za IC DIAMOND 7 carat
Ktora je spicka medzi teplovodivymi pastavmi ...
NA ZAVER:Odporucam kazdemu majitelovy hp pavilion dv7 3050ec
Alebo ineho hpcka dv7 ktory tento mod nema aby si ho spravil cim skor.
Predlzi tak zivot svojmu notebooku a mozmo mu aj ten jeho zivot zachrani.
Urcite neolutuje a som si isty ze mu pojdu citelne dole aj teploty.
Chce to len trocha zrucnosti.
Vela stastia pri upravach
Pretaktovana grafika:
Co je nove ?
Vymenil som povodne ramky za kit 2x8gb ddr 3 1600mhz crucial
V plane mam zakupit ssd disk a pouzit ho na system a povodny si nechat na data ...
Spravil som cooling mod resp ''tuning'' ktory ma vysledny efekt nad moje ocakavania...
PO tomto mode mi teplota nesla cez 76 stupnou v zataci vid fotky.
Podotykam ze pouzivam chladiacu podlozku zalman nc 2000
Pri tomto teste stability cez Everest som ju nepouzil...
Akurat bol notebook zozadu nadvihnuty pre lepsi prisun vzduchu...
Cely mod spocival vo vyrezani otvoru pod ventilatorom a naslednom prilepeni mriezky ktoru som lepil lepidlom s tavnej pistole...Mriezka bola zo stareho radia kde sluzila ako kovova krytka na reproduktor,mala tie spravne otvory tak som ju pouzil.
Povodne som mal v plane vytvorit otvor pre maly ventilator o rozmeroch 40x40x5mm
Ale po tomto prekvapeni ked isli citelne teploty dole pri max zatazi v testoch rozmyslam ze od modu s pridavnym ventilatorom upustim...A uz len upravim otvor aby to krajsie vyzeralo.
Ale kto vie mozno v blizkej buducnosti to skusim len tak pre test ako by to fungovalo a chladilo...
Urcite planujem este vymenit pastu na procesor a grafiku ... Ma uz neake tie svoje roky a nebolo by zle ju vymenit... Mam v plane vymenit za IC DIAMOND 7 carat
Ktora je spicka medzi teplovodivymi pastavmi ...
NA ZAVER:Odporucam kazdemu majitelovy hp pavilion dv7 3050ec
Alebo ineho hpcka dv7 ktory tento mod nema aby si ho spravil cim skor.
Predlzi tak zivot svojmu notebooku a mozmo mu aj ten jeho zivot zachrani.
Urcite neolutuje a som si isty ze mu pojdu citelne dole aj teploty.
Chce to len trocha zrucnosti.
Vela stastia pri upravach
Pretaktovana grafika:
Zpět na „Jaký vybrat notebook“