Ma tohle SONY VAIO konkurenci?

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Ardie
občas něco napíše

Příspěvekod Ardie » 19 říj 2007 10:51

Včera jsem měl možnost strávit odpoledne s NR11S a myslím, že jde o perfektní ntoebook v dané cenové kategorii. Největší výhodou je imho magnéziová šase(ale co se týká pevnosti, tak to zas taková sláva úplně není, prohýbá se taky), která je imho hezky zpracovaná.
Výhodou je podle mě též 2 GB RAM 667, 200 GB disk(ale nevím jak je to u něj s rychlostí, možná je jen 4200 RPM) a alespoň že tam je X3100 a ne ta 950ka.
Škoda, že nedali třeba procesor T7100 a book o něco dražší, ale aspoň že to je C2D.

Ohledně klávesnice - nelíbí se mi, ale je celkem praktická a neměl jsem s ní potíže. Možná jen absence multimediálních tlačítek a nastavitelných pro rychlé přístupy by mohla někomu vadit.

S výdrží baterie nevím, pracoval jsem s ním za chodu v síti.

Závěrem si myslím, že za cenu 22000 s DPH se jedná o velice pozoruhodný book, který bych se nebál doporučit.
Toshiba Satellite A200-1BJ C2D T7300 2 GHz, 2GB RAM DDR2, 300 GB HDD 4200RPM, ATi HD2600 256MB VRAM(1024 MB Hypermemory), Wista

Zpět na „Jaký vybrat notebook“