UMPC není na hry, možná tak ty filmy by zvládat mohlo...ale na hry fakt ne, na hry si kup konzoli nebo PC
EEE + desktop nebo luxusní tablet?!
2 neoexnet:
já bych zas nečekal že absolvent vš bude můj projev hodnotit podle ryclo psaní na netu.... btw není nejtěžší ale jedna z nej... a o tom su po 3 absolvovaných semestrách přesvědčený...
jinak první vemu to co bude a až bude vata tak nej verzi tabletu od FSC
2 sirius1983: sry ale vidish, že před pár dnama sem nevěděl co to UMPC je... teď chcu to co sem napsal naposled...
2 vojtab:
hh zas nejaký chytrák co snídal inet... možná tak český,,,, kukni se za kolik se dá sehnat na ebay FSC T4220 a asi budeš překvapený
btw už vím co chcu
já bych zas nečekal že absolvent vš bude můj projev hodnotit podle ryclo psaní na netu.... btw není nejtěžší ale jedna z nej... a o tom su po 3 absolvovaných semestrách přesvědčený...
jinak první vemu to co bude a až bude vata tak nej verzi tabletu od FSC
2 sirius1983: sry ale vidish, že před pár dnama sem nevěděl co to UMPC je... teď chcu to co sem napsal naposled...
2 vojtab:
hh zas nejaký chytrák co snídal inet... možná tak český,,,, kukni se za kolik se dá sehnat na ebay FSC T4220 a asi budeš překvapený
btw už vím co chcu
-
sirius1983
- Moderátor

Thoma$ píše:hh zas nejaký chytrák co snídal inet... možná tak český,,,, kukni se za kolik se dá sehnat na ebay FSC T4220 a asi budeš překvapený![]()
tak za prve ten FSC je 12" tablet a nie UMPC (tie su podstatne mensie) a za druhe "nejnovější hry" si na nom nezahrajes ani keby ti ho dal niekto zadarmo a dokonca ani tie "novější hry" co spominal vojtab lebo ma proste jednu z najslabsich grafik na trhu.
"zas nejaký chytrák co snídal inet" toto oznacenie mi sedi skor na teba
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
když by si na forum chodil častěji tak zjistíš že je tu hodně lidí s vysokoškolkým vzděláním a nebo studující vš, až vystuduješ a budeš nějakej ten pátek makat tak zjistíš, že škola není rozhodující co se inteligence týče ...
>znám spoustu chytrých lidí se základním vzděláním a spoustu blbců s vš ..
>vš není patent na rozum
>paradoxně např. u toshiby vrcholový managment v čr není ani z poloviny osazen vysokoškolákama ... a né, že by neměli nato, aby si nějakého toho studovaného puckoše platili ....
.:.:
mají rozum a lidi najímají podle schopností a né podle papírů
to ghost: viz poslední příspěvěk .. SOUHLAS
>znám spoustu chytrých lidí se základním vzděláním a spoustu blbců s vš ..
>vš není patent na rozum
>paradoxně např. u toshiby vrcholový managment v čr není ani z poloviny osazen vysokoškolákama ... a né, že by neměli nato, aby si nějakého toho studovaného puckoše platili ....
.:.:
mají rozum a lidi najímají podle schopností a né podle papírů
to ghost: viz poslední příspěvěk .. SOUHLAS
Toshiba R600-10W
Thoma$ píše:te´d sem se naučil sqělé postupy na pamě´t a i tu těžkou vš vystuduju lehce bo je to bohužel furt o paměti...
jo a nauč se psát, ať se to dá číst, protože to ti pak nepomůže ani ta paměť a slova jako sqělé píšou puberťáci a takoví...co neví co chtějí
DELL VOSTRO 1500
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
-
sirius1983
- Moderátor

Nokia 5800XM
Tak nevím, jestli se v dnešní době nezamýšlet už i nad "mobilním počítačem". Když jsem se díval na specifikace Nokie 5800, tak nechápu, jak mohou už dnes výrobci napasovat tolik technologií do tak malých škatulek....
Zpět na „Jaký vybrat notebook“