Ano jsou jen 103 MB bety,ale i ty fungují dobře.Jinak do konce měsíce bude FULL verze,takže se máme na co těšit.hvarcz píše:roman2277 píše:A proč? Nové catalysty 10.3 jsou v pohodě.hvarcz píše:co jsem pochopil je u nás sklad pro více zemí, viděl jsem dvě x300 a to lcd nebylo tak jak bych si představoval,
máte představu kolik na noteboocích vydělávají, porovnejte si to s cenami v německu, jestli v létě nebude nic lepšího než G73 asi půjdu do Toshiby, ta sranda s ovladači ati se mi zajídá,
zatím nejlepší lcd u notebooku co jsem viděl byl nový Dell Precision,
jinak Eizo, prostě si asi umí pohlídat kvalitu
už jsou 10.3?
jdu se mrknout...
update -- no já našel jen 10.2 ale asi neumím hledat + nějaké bety ale ne na 64 bit systém ...
Přesně tak.Tohle by se mělo dávat jen do notebooků větších než 17 palců včetně.alfah4ns píše:Tak i7 + hd5870 může dát do 15.6' jen idiot, s prominutím
Já jsem si ji včera za 33K koupil.(a jen jsem dokoupil 8GB RAM)Dnes ji jdu testovat.javak810i píše:Mno tu Toshibu bych rad, ale ty 4k mi chybí![]()
Takže buď si necham stavající vaio, nebo koupím něco kolem 24k a nebo se zbavim toho RC auta (P.S. může se vrátit i RC auto, pakliže by nebylo skoro vubec jete a vse puvodni) a koupim 30k variantu Asus G73.
Tak milý Banglo tuto Toshibu už mám doma a LCDčko je naprosto v pořádku.Jinak těch 33k co stála je pro mě velmi dobrá investice.Upravovat videosoubory je na tomto CPU radost.Pozdravuj Sagery,Goldmaxy a další garážové hračky.Bangla píše:Toshiba s 9800M GTS SLI o ktere tady mluvite nejen ze vypada jako plastova hracka, ale ma hrozyn displej a kdyz pominu to zalostne rozliseni a podsviceni jeho barva a kvalita je asi jeden z nejhorsich displeju v notebooku vubec! Je ZABARVENY do modra nebo do zelena, to bude mozna ten duvod proc je tak levny nemyslite? Samotne CPU je Extreme a to samotne stoji 20.000,-Kč! Svě grafiky Nvidia i když už dnes stare stoji asi tak 10.000Kc a zbytek notebooku 5.000kc?(sasi, MB, ramky, sw, apod)
Jak vidim ceske premysleni stale uvazuje co nejvic za co nejmene bez ohledu na mnoho dalsich faktoru. No to asi bude ten duvod proc cesi kupuji jako na bezicim pase Fabky ktery byly nejen predrazeny a hnusny -ok subjektivni nazor, ale taky poruchovy a zadny normalni clovek ktery do toho vidi at uz technik, servisak nebo nekdo podobny by rekl ze je to podprumerny auto sve tridy (trida malych aut).
Ta GTS 360M je karta uplne o nicem, ja si vzdy myslel ze preznacovani grafik kazdy prohledl ale koukam ze nejaky parametry (96 shaderu) nikomu tady nic moc nerikaj kdyz o ni uvazuje![]()
Tady nejaka fakta:
Core i7 820QM je vykonejsi nez Core 2 Quad QX9300, nize naleznete benchmarky s temito CPU a hlavne srovnani grafik dual vs single.
FC2 Full HD:
9800M GTS SLI 45 FPS
HD5870 52 FPS
GTX 285M 48FPS
Race Driver GRID Full HD
9800M GTS SLI 51 FPS
HD5870 53 FPS
GTX 285M 51FPS
World in Conflict Full HD.
9800M GTS SLI 31 FPS
HD5870 42 FPS
GTX 285M 35FPS
Nebudu zminovat horsi provozni vlastnosti SLI reseni, nevyhodu jako microsuttering a hlavne skalovani. To jsou prosim benchmarky z nemeckeho webu, ja to nedelal.
Tady je jasne videt ze GTX 285M a HD5870 jsou vykonejsi, lepsi grafiky nez tohle stare SLI reseni,) lepsi volbou budou i horsi grafiky tyhle highendy nejsou vsude k mani), navic s lepsima provoznima vlastnolstma, spotrebou a take v pripade HD5870 DX11.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů