Toshiba vs. Hewlett-Packard
alfah4ns píše:"Lenova mají dobrou koknstrukci"
mno, vzhledem k cene u te n200 jo. ta r61 uz je ale fakt jinde. nicmene bych bral urcite n200 radsi jako acer, asus apod.
neni to spatny book, ale pokud budes mit moznost, di do r61. asi tak.
Dobře, no podle výplaty se uvidí no, pracujíci studenti to mají hold těžký..::D
Ale souhlasím stebou, že Lenovo bude asi lepší než Asus a Acer....Páč kamoš ma Asus a prostě mu nevalí Wi-Fi pořád mu to padá, atd...A ta konstrukce je nic moc no....má Asus F5 ale podrobněj teda nevím...
jak'O
-
- Moderátor
jo design lenova je holt design lenova, lidem se buď maximálně líbí nebo maximálně nelíbí, mezi tím nic není. podle mě by mohly ale po těch dlouhých letech trochu inovovat, ale to je jen můj názor.
Jinak i lenovo normální, tedy ne thinkpad patří podel mě ve své kategorii k těm lepším...
Jinak i lenovo normální, tedy ne thinkpad patří podel mě ve své kategorii k těm lepším...
T420, X31
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
..
no na každodení nošení je IBM velice dobrý kup .... víceméně platí, že když kvalitní kontrukce tak IBM, případně DELL (na ten nemám prachy) a nebo HPčko... být tebou tak vemu ibm a basta ...
...taky teď řeším problém s výběrem notebooku
sux... ale já chci notebook spíš na hry, pracovní notebook už mám ..
...taky teď řeším problém s výběrem notebooku

Toshiba R600-10W
no dell asi taky ne, thinkpad bude pevnejsi . sice jsem ho nevidel ale co jsem se docetl. vyhoda dellu je v konfigurovatelnosti. driv jsem bral jeste jako vyhodu nbd zaruku, ale to je prave podle me to co ho dela pomerne drahym, takze si za to nechaj zaplatit stejne, jako kdyz si ji samostatne koupis k jiny znacce ntb tudiz o vyhodu nejde.
Lenovo Thinkpad R61 - 1680x1050, C2D T7250, 2GB 667mhz, 250GB Seagate Momentus 7200.3, NVS 140m, XP Professional + 3 year carry-in
Zpět na „Jaký vybrat notebook“