ToshibaA200 1SI nebo HP Conpaq 6720s
Ještě prosím nějaký odkaz na myš,která se k tomuto notebooku hodí a Všem Vám moc děkuju za rady a trpělivost.Budu Vás informovat jaká je spokojenost.Příští týden hned zrealizuju.
Máte zkušenosti s nákupem přes internet a když ano kde se oplatí.Případně kde se dá koupit za rozumnou cenu v kamenném obchodě.Jsem ze Zlína.
Ještě jednou Vám děkuju.
Máte zkušenosti s nákupem přes internet a když ano kde se oplatí.Případně kde se dá koupit za rozumnou cenu v kamenném obchodě.Jsem ze Zlína.
Ještě jednou Vám děkuju.
Myší ja mraky musíš si vybrat sám. Já mám normální USB optic. genius. Ty mini myši k ntb nemám rád . Přes net kupuju všechno, ale zrovna ntb bych asi nekoupil kvůli tomu, že nemůžeš osobně zkontrolovat lcd na vadné pixely. Ale cena je zase o dost lepší. Tak nevím . Super ceny sou na www.ribbon.cz a zároveň i servis. Je to v Brně.
-
- Moderátor
-
- Moderátor
-
- Moderátor
U lcd jde o vadné pixely, to znamená že tu a tam může být vadný bod na obrazovce který Ti bude svítit jinak než zbytek plochy. Výrobci se jistěj a maj normu, že určitej počet může být vadný. Já si přinesl na flashce soft a ten na monitoru ukáže různé barvy a Ty musíš jšn koukat a hledat. A taky jde o nerovnoměrné podsvícení. Snad sem to popsal v rychlosti dobře.
-
- Moderátor
-
- Moderátor
ladan311 píše:U lcd jde o vadné pixely, to znamená že tu a tam může být vadný bod na obrazovce který Ti bude svítit jinak než zbytek plochy. Výrobci se jistěj a maj normu, že určitej počet může být vadný. Já si přinesl na flashce soft a ten na monitoru ukáže různé barvy a Ty musíš jšn koukat a hledat. A taky jde o nerovnoměrné podsvícení. Snad sem to popsal v rychlosti dobře.
tak to se divím, že ti v tom obchodu nechali nainstalovat nějaký program, abys si to vyzkoušel. jinak stačí obyčejné malování, kde si otevřeš jednobarevné pozadí na celou plochu a hledáš, jestli je barva všude stejná...
T420, X31
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
-
- Moderátor
-
- Moderátor
Zpět na „Jaký vybrat notebook“