Ahojte chcem pomoct s rozhodovanim medzi timito netobookmi.
Su v postate rovnake len 6720 ma Turion X2 (2.0GHz) a 6730 Intel Core 2 T5450 (1.66GHz) a navyse bluetoth,inak myslim nic.Rozdiel medzi nimi je v priemere 2200Sk.Je lepsie kupit verziu s core2?Ake su vyhody nevyhody tychto dvoch verzii,bude sa core2 menej hriat? bude vykonnejsi,bude mat mensi odber? alebo je to 2200sk vyhodenych nadarmo a v praxi to nezbadam.(na tom buethote mi nezalezi) za rady dakujem.
Pavilion DV6720ec alebo DV6730ec ?
ja viem uz si mi to raz poradil,ale s touto otazkou som sa uz nadobro vysporiadal. A po fakt poctivom zvazeni (uz ho vyberam 2 tyzdne:)) som sa predsa rozhodol pre pavilion,nechcem sa uplne vzdat hier,chcem kameru,mikrofon aj stereo repraky,bude skoro stale doma,takze viac plus pre pavilion,aj ked mozno za ukor spolahlivosti.len neviem ktory z tych dvoch,bral by si core2 radsej? ked bereme trebars hranie hier,ze bude pracovat pri plnom vykone.
-
- Moderátor
hladal som na hp.sk aj na inych oficialnych strankach,ale chipset som sa nedozvedel nikde,neviem preco,ani v manuale..ale ked teda je momentalne vykon/spotreba/teplota lepsia u intelu asi sa priklonim k nemu a kde by sa dalo zistiti nieco o o tom chipsete a jaky by tam mohol byt problem,ze by tam bol nejaky zastaraly?
Ak to chces aj na hry a zase par minut na vydrzi ta netrapi tak by som volil AMD inac v teplote su iba velmi male rozdieli to vela nespavi-To skor bude o stasti...
Inac chipset podla HT 1600Mhz tam moze byt iba nVidia alebo AMD a ja typujem na AMD tie haraburdy od SIS su iba na 800Mhz Novsie maju iba k intelu...
Inac chipset podla HT 1600Mhz tam moze byt iba nVidia alebo AMD a ja typujem na AMD tie haraburdy od SIS su iba na 800Mhz Novsie maju iba k intelu...
Zpět na „Jaký vybrat notebook“