Zdravim,shanim nejakej "obycejnej" notebook na:internet,filmy,hudby,hry(CS,CoD,NFS,GTA,WoW,atd...),atd...Minimalni pozadavky jsou grafika alespon 128 mb(cim vetsi tim lepsi),ramka minimlne 2048mb,HD alespon 250gb,wi-fi,BT(neni az tak velkou nutnosti),obrazovka 15,4",atd....Lepsi by bylo bez OS(vychazi to levneji),ale kdyz tam bude tak se nic nestane.Zatim jsem nasel techto par moznosti:(prominte ze nemam hypertext. odkaz)
-Asus F5VL-AP169
-Asus X80LE (X80LE-4P083P)
-ACER Extensa 5620G-5A2G25Mi
-HP PAVILION dv6810 KW122EA
-MicroStar EX600X-276CZ
-FUJITSU-SIEMENS Amilo Pi2540
Dekuju za navrhy dalsich notebooku,Vase rady a tipy...
Notebook do 15.000Kc
-
- občas něco napíše
-
- Moderátor
-
- občas něco napíše
Notebook by měl v prvním případě sloužit na práci. Důležitá je kvalita konstrukce, výdrž na baterie, spolehlivost. Jestli ti záleží na hardware, tak je skoro jedno co vybereš (když to bude ležet na stole a bude to píchlé v zásuvce). Vyskový výkon (hlavně grafický) při nízké ceně často znamená nízkou výdž na baterii, přehřívání a špatnou konstrukci. To je můj názor.
Edit: tak za 15k kup co chceš, za rok koupíš nový.
Edit: tak za 15k kup co chceš, za rok koupíš nový.
Fedora @ Lenovo ThinkPad T460s
GR!nCh: Tak kdo jak vyuziva notas bych rekl je na nem - nekdo na nem jenom pracuje, nekdo jenom hraje, nekdo jenom kouka na filmy, atd. Urcite bych netvrdil ze v dnesni dobe je notebook v prvnim pripade na praci. Ja sem mel prvni notas Acer Aspire ten nejvetsi shit a pri kazdodennim prenaseni mi slouzil vic jak tri roky(jedine co slo dolu byla baterka), ano prehrival se, ano byl hlucny, ano baterka dlouho nevydrzela, vrze a panty jsou trochu popraskane, ale clovek se za ten peniz proste spokoji co ma a notas proste jede. Ted uz funguje cvrtym rokem a dal sem ho segre na doma na net, je spokojena (a dokonce je nadsena jeste z ubuntu).
vaclavek.stepan: Z tech notasu bych si osobne vybral FS, ma ho spolubydla a je spokojeny, nehreje, nehluci a sasi neni vubec spatna.
vaclavek.stepan: Z tech notasu bych si osobne vybral FS, ma ho spolubydla a je spokojeny, nehreje, nehluci a sasi neni vubec spatna.
Lenovo ThinkPad R61i - C2D T5250, 15.4" WXGA, 2,5GB, 120GB 5.4k, IntelPRO a/b/g, BT, X3100 http://www.stud.fit.vutbr.cz/~xkratk00/ recenze
Ubuntu 7.10 Gutsy Gibbon + Windows XP Professional SP2
Ubuntu 7.10 Gutsy Gibbon + Windows XP Professional SP2
Zpět na „Jaký vybrat notebook“