NOTEBOOK ktery ma nahradit na pul roku domaci PC
NOTEBOOK ktery ma nahradit na pul roku domaci PC
Zdravim lidi, jsem moc rad ze jsem nasel toto forum a vy tady mate zase dalsi LAMU co to tu "zasira", sry
Na pul roku se stehuju mimo rodnou hroudu a do letadla tahat svoje PC asi nebudu tak se jiz par dni koukam po notasovi, ktereho jsem doted ani nepotrebovat. Nechci za nej dat vic nez okolo 17000,- protoze potom uz ho vidim doma na skrini v krabici, no a barva jednoznacne cerna. Pouziti internet, filmy, hudba, hry, vlastne vsecko.
Chtel bych 17" monitor, pristroj jako takovy moc prenasen nepredpokladam, bude doma na stole vetsinu casu.
Muj typ je tento: http://acer.mironet.cz/acer-extensa-762 ... p+dp85195/
- uz me z toho hledani skoro boli hlava, v noci se mi o tom zacina zdat, navic vim jen to, co se kde doctu.
Za vase nazory budu moc vdecny, ale za to si toho moc nekoupite
dik LAMER
Na pul roku se stehuju mimo rodnou hroudu a do letadla tahat svoje PC asi nebudu tak se jiz par dni koukam po notasovi, ktereho jsem doted ani nepotrebovat. Nechci za nej dat vic nez okolo 17000,- protoze potom uz ho vidim doma na skrini v krabici, no a barva jednoznacne cerna. Pouziti internet, filmy, hudba, hry, vlastne vsecko.
Chtel bych 17" monitor, pristroj jako takovy moc prenasen nepredpokladam, bude doma na stole vetsinu casu.
Muj typ je tento: http://acer.mironet.cz/acer-extensa-762 ... p+dp85195/
- uz me z toho hledani skoro boli hlava, v noci se mi o tom zacina zdat, navic vim jen to, co se kde doctu.
Za vase nazory budu moc vdecny, ale za to si toho moc nekoupite
dik LAMER
Naposledy upravil(a) radec1000 dne 04 srp 2008 17:18, celkem upraveno 1 x.
Nejlepsi grafiku ma ten Acer, zpracovanim na tom bude asi nejlip HP a vsechno to jsou velke tezke potvory
Pokud to chces jako desktop, tak OK. Jake hry na tom chces hrat?
Pokud to chces jako desktop, tak OK. Jake hry na tom chces hrat?
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP Universal USB-C Dock + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
-
- Moderátor
No doma na normalnim kompu mam 19", preci jen filmy jsou na tom lepsi.
Stejne to dopadne tak, ze az prijdu do obchodu, vyberu si az "po hmatu"
Takle je to tezky, vybirat neco co jsem vubec nevidel a ze vsech tech technickych popisu, se mi uz za ty dny toci hlava.
Mate nejaky typ kam jit v Praze pro notebook, napada me jen Alza a Mironet, nechci vybirat ze tri modelu...
Stejne to dopadne tak, ze az prijdu do obchodu, vyberu si az "po hmatu"
Takle je to tezky, vybirat neco co jsem vubec nevidel a ze vsech tech technickych popisu, se mi uz za ty dny toci hlava.
Mate nejaky typ kam jit v Praze pro notebook, napada me jen Alza a Mironet, nechci vybirat ze tri modelu...
tak na radeonu 3470 si moc novejsi hry nezahrajes... crysis, mass effect, bioshock, oblivion, nfs pro street atd ee... nejaky starsi nfs napr underground II nebo mafie pobezi dobre
MSI GX600PX -014cz : C2D 7500 (2.6GHz TDE), Nvidia 8600GT 512MB, 2GB ram, 250GB HDD, win XP, 3dmark06 5200+ b. + Thermaltake R150N01 IXOFT Fanless NTB Cooler
-
- Moderátor
jako driv se v alze dalo na sklade par veci predvest.... lcd a notasy treba sly.. ale pak se najelo na velkou reklamni kampan a zaclo tam chodit takovych lidi, ze v momentalni dobe (troufam si rict, ze v dlouhodobejsi budoucnosti) neni mozne pri takove vyteznosti(zvlast na sklade, kde nejsou zadny automaty) jeste predvadet zbozi.
MSI GX600PX -014cz : C2D 7500 (2.6GHz TDE), Nvidia 8600GT 512MB, 2GB ram, 250GB HDD, win XP, 3dmark06 5200+ b. + Thermaltake R150N01 IXOFT Fanless NTB Cooler
-
- Moderátor
pokud chces koukat na hodne notasu vedle sebe, tak sem byl nedavno v Holesovicich v tom Mironet centru...urcite tam nemaj tolik notasu co inzerujou na svym webu,ale dobrejch 60 modelu tam je na stolech a policich vedle sebe, tam si vyberes...
Acer Aspire 6920G-6A4G25MN, 2GHz Intel Dual Core,4096MB RAM, NVIDIA GeForce 9500M GS.
Backtrack 3 mod final Linux
TV karta AverTV Hybrid Express A577, myš Razer Diamondback
Backtrack 3 mod final Linux
TV karta AverTV Hybrid Express A577, myš Razer Diamondback
Zpět na „Jaký vybrat notebook“