Jak pravi Predmet tematu shanim Notebook co mi vydrzi aspon 2 roky bez vaznejsich poruch, takze vyrobeny ve solidnim provedeni. Nic preplaceno, proste, aby to nejak vypadalo. Operacni system Vista, jiny ne, prosim. Rad bych ho pouzival na serfovani po internetu (Wi-Fi atp.), psani textu (kvalitni klavesnice), sledovani filmu (dobry display), prehravani muziky (takze aby zvladl nejakou solidni reprodukci). Hry planuji take, ale spokojim se i se starymi hity jako Fallout 2, Vamipre Bloodnies atp. Kazdopadne vykon beru jako plus a hrami jako Crysis a Mass Effect bych se spokojil jeste radsi
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Veci jako - Vysoka vaha, Vysoka spotreba mi moc nevadi. Notebook jsem nikdy predtim nevlastnim a osobni zkusenosti s nim, mam takrka nulove.
Takze, komu by se to nechtelo cele cist, tady v nekolika bodech:
Cena do 17 000 kc s DPH
1) Provedeni a Ergonomie
2) Vykon
3) Vybava (Webkamerka, pocty USB portu)
4) Servis (pripadna Reklamce)
5) Visty
Doted jsem mel vybraneho favorita ACER Aspire 5920G s vysokym vykonem a skvelym podanim zvuku diky zabudovanemu Subwooferu. Co mi, ale brani si ho ted hned objednat je celkova neduvera ke znacce ACER a otazka provedeni, ktera nebyla v testech zrovna vyzdvyhovana (lehky nadprumer, coz by, ale mozna stacilo).
Tady si ho muzete prohlednout.
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=56908