Chcela by som nb za tuto cenu aky najlepsi sa da. Znacky ako Toshiba alebo Fujitsu su vraj dobre, ale ceny sa mi zdaju prehnane. Ja som si pozerala od HP alebo Asus, su to dobre znacky? A tych 35 000SKK je naozaj strop, radsej za 30, lebo mi bolo vycitane ze mrham peniazmi (aj ked som si ich sama zarobila).
Na nete som pozerala na pcexpert.sk, agem.sk (kde by som to mohla mat bez DPH snad), notebookshop.sk a alza.sk . Vedeli by ste mi poradit nejake dalsie stranky?
Potom som sa chcela opytat ze aky je rozdiel medzi GF grafikami 9xxxM GT, 9xxxM GS a dalsie koncovky ma teraz nenapadnu, ktore su vykonnejsie? Skusila som si najst nejake testy na nete ale nic poriadne som nenasla.
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=11802403
tento nb sa mi paci, ale chcem sa este spytat ta mechanika blue ray combo prehrava normalne aj DVD? Pochopim ze to nenapaluje, ale mohlo by to aspon prehravat
Dakujem vopred velmi pekne za vsetky odpovede aj ked len na jednu moju otazocku
nb max do 35 000SKK - nahrada PC, co svet najlepsie dokaze
Koukni na Acer, Asus, HP Pavilion, FSC Amilo a priprav se na prehrivani pocitace, hlucnost a pribyvajici problemy...ale hry na tom budou slapat paradne
A nebo budes mit z pekla stesti...
A nebo budes mit z pekla stesti...
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP Universal USB-C Dock + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
Re: nb max do 35 000SKK - nahrada PC, co svet najlepsie doka
agem.sk (kde by som to mohla mat bez DPH snad),
Ziadne take neexistuje. DPH platis vzdy, nasledne si mozes akurat poziadat o vratenie, ak si platcom DPH a pouzivas notebook v ramci podnikania.
C
Ziadne take neexistuje. DPH platis vzdy, nasledne si mozes akurat poziadat o vratenie, ak si platcom DPH a pouzivas notebook v ramci podnikania.
C
-
- Moderátor
Re: nb max do 35 000SKK - nahrada PC, co svet najlepsie doka
Leelah píše:tento nb sa mi paci, ale chcem sa este spytat ta mechanika blue ray combo prehrava normalne aj DVD? Pochopim ze to nenapaluje, ale mohlo by to aspon prehravat
Blueray combo mechanika, samozřejmě čte i vypaluje DVD, to je jasné. U sony je blueray marketingovým tahem ve snaze rozšířit tento formát. podle mě ale čistá čtečka význam nemá a rozhodně bych se podle toho nerozhodoval...
T420, X31
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“