Notebook pre studenta
Notebook pre studenta
Potreboval by som radu od odbornika. Chcel by som si zakupit notebook do cca 25000 SKK (ak to bude stat za to som ochotny prilozit zopar korun ). Bude relativne casto prenasany (domov-intrak-skola) odhadom 10 presunov do mesiaca. Poziadavky: intel core 2 duo, urcite nebudem pracovat s narocnou grafikou, ale tak ako kazdy si rad sem tam nieco zahram (vacsinou stare pecky, pripadne nejaka ta nhl, fifa, starsie nfs... nemam za potreby aby to slo na max rozliseni a detailoch), no a hlavne aby to zvladlo presuny a podobne. mam nejakych skrytych favoritov ale radsej si pockam na vase navrhy. Vopred vrela vdaka kazdemu co poradi. Dufam ze sa nieco najde. Vdaka za vas cas.
http://www.datacom-ke.sk/default.asp?cl ... tiid=23890
tak napr tu, a dokonca su drahsie ako s 4500
tak napr tu, a dokonca su drahsie ako s 4500
-
- guru
v podstate ti tu nanútia nejaké lenovo alebo HP /čo je iba dobré/, mne sú sympatické aj sony, myslím že budeš spokojný s hocijakým z týchto nb ktorý bude mať dedikovanú grafiku alebo int. gr. kartu novšej generácie /HD3200, X4500/, nebráň sa procákom od AMD , jedine čo by mohlo pekne zúžiť výber je rozlíšenie displeja aby bol 1680x1050 čo ani nie kvôli rozlíšeniu ale tieto zvyknú mať lepšie pozorovacie uhly ako klasický odpad tj. 1280x800
vlastne som predpokladal rady tohto typu, a aj niektore notasi kt ste mi poradili pripadaju v uvahu. ale tiez by som sa spytal, ci je mozne aby to zvladol nejaky plastak, toshiba, hp, alebo SLko od lenova. ked uz tak ktory by bol asi naj.
co sa tyka sony... urcite maju svoju kvalitu, lenze z mojho pohladu je to pri notebookoch akasi "exotika"
ja sa nebranim AMDckam, dokonca moj milovany Acer ma Turion, a priznam sa ze som s nim po vykonnostnej stranke nadmieru spokojny. jeho "plusom" bolo ale aj to ze mi dokazal kludne vykurit aj izbu na intraku Ak by som si kupoval stolny pc, tak urcite..ale teraz asi moc nie, aj ked neviem ako su na tom nove modely amdciek.
co sa tyka sony... urcite maju svoju kvalitu, lenze z mojho pohladu je to pri notebookoch akasi "exotika"
ja sa nebranim AMDckam, dokonca moj milovany Acer ma Turion, a priznam sa ze som s nim po vykonnostnej stranke nadmieru spokojny. jeho "plusom" bolo ale aj to ze mi dokazal kludne vykurit aj izbu na intraku Ak by som si kupoval stolny pc, tak urcite..ale teraz asi moc nie, aj ked neviem ako su na tom nove modely amdciek.
Já ti k tomu můžu připsat tohle http://www.alza.sk/hp-compaq-6735b-d98991.htm
Kvalita, pevné plasty, možnost docku... Nevím jestli je něco lepšího za 25K pro tvé účely
Kvalita, pevné plasty, možnost docku... Nevím jestli je něco lepšího za 25K pro tvé účely
ThinkPad T420
http://www.datacom-ke.sk/default.asp?cl ... tiid=23900
je to predpokladam to iste, aj ked ma matie to ze v jednom pripade je udane 2 MB L2 cache a v druhom len 1 MB L2 cache....
je to predpokladam to iste, aj ked ma matie to ze v jednom pripade je udane 2 MB L2 cache a v druhom len 1 MB L2 cache....
Zpět na „Jaký vybrat notebook“