Co doporučit?
Co doporučit?
Zdravíčko notebookáři, žádám vás o radu při výběru notebooku. Radil jsem se už s několika lidmi a každý říká něco jiného, tak přesně nevím. Mám nějaké své požadavky, chtěl bycg, aby ten notebook jimi disponoval, ale nevím, k jaké značce se v určité cenové relaci přiklonit.
min. 2Gb paměti s možností rozšíření na 4Gb
Nesdílená grafická karta třeba jako GeForce 8600Gs nebo 9500 s 512Mb
Harddisk min. 250Gb
Procesor spíš intel než Amd,ale nemám nic proti Amd, je to jen jedno z přání
Mám nějaké vyhlídlé, ale nemám čas je srovnávat s jinými tak vás prosím o radu.
MSI GX700PX
ACER Aspire 7730g (nebo 6920G)
FS AMILO Pi3450
Tyhle notebooky stojí kolem 22000Kč s DPH, nechci už nic moc dražšího, víc na něj nemám.
Jo a taky jestli můžete poradit, kde je nejlepší ten notebook koupit
Díky moc za rady
min. 2Gb paměti s možností rozšíření na 4Gb
Nesdílená grafická karta třeba jako GeForce 8600Gs nebo 9500 s 512Mb
Harddisk min. 250Gb
Procesor spíš intel než Amd,ale nemám nic proti Amd, je to jen jedno z přání
Mám nějaké vyhlídlé, ale nemám čas je srovnávat s jinými tak vás prosím o radu.
MSI GX700PX
ACER Aspire 7730g (nebo 6920G)
FS AMILO Pi3450
Tyhle notebooky stojí kolem 22000Kč s DPH, nechci už nic moc dražšího, víc na něj nemám.
Jo a taky jestli můžete poradit, kde je nejlepší ten notebook koupit
Díky moc za rady
- Chlebovnik
- guru
- Chlebovnik
- guru
Tak na to není ani jeden z těch notebooků stavěný. Koukni se radši na HP Compaq 6735b http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=58485 ThinkPad R500 http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=58624
Na Cad, Inventor atd. potřebuješ display s rozlišením 1680x1050, jinak se ti tam toho moc nevejde. No a na každodenní přenášení zase pevnou konstrukci, což ti žádný z tvých favoritů nenabídne. Compaq i R500 mají magnésiem vyztužené šasi a jsou na přenášení ideální. No a ty nové hry ti asi nezbyde než oželet, pokud si nepřiplatíš.
Taky nechápu proč volíš 17" modely, když je chceš každý den přenášet. Na to je 15.4" takové maximum.
Na Cad, Inventor atd. potřebuješ display s rozlišením 1680x1050, jinak se ti tam toho moc nevejde. No a na každodenní přenášení zase pevnou konstrukci, což ti žádný z tvých favoritů nenabídne. Compaq i R500 mají magnésiem vyztužené šasi a jsou na přenášení ideální. No a ty nové hry ti asi nezbyde než oželet, pokud si nepřiplatíš.
Taky nechápu proč volíš 17" modely, když je chceš každý den přenášet. Na to je 15.4" takové maximum.
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=57294 tento notebook by se hodil tým požadavkům... zřejmě ho chceš nosit denně a NBD záruka se hodí.. kvalita je taky na dobré úrovni.. a výkon grafiky taky na nějakou tu novou hru včetně COD4 nebo Crysis na low postačí
ThinkPad T420
Tak vás tady žádám opět o pomoc při výběru notebooku....
Před nějakou dobou sem se na to už jednou ptal, nedal jsem na vaše rady a Asus M51TA-AS028C už putuje tam, odkud přišel. Parametry notebooku byly sice za tu cenu hodně dobré, ale to bylo tak všechno. 14 dní jsem si ho odzkoušel a prostě mi nevyhovoval(celý lesklý notebook, neustále bzučení u konektoru pro nabíjení, stabilita-na všech stolech stál jen jakoby na "třech nohách" a viklal se a nešel ani lehce zavřít). Proto trošku upřesním své požadavky a doufám, že ten, který společnými silami vyberem bude ten správný.
Notebook budu přenášet. Minimálně jednou týdně se mnou poputuje do školy. Chci si na něm zahrát novější hry, těšil jsem se na PES 2009 Very Happy
Nevím, jestli připlácet za procesor Intel, nebo zůstat u AMD? ale frekvence by měla být vyšší než 2.0 Ghz. Jinak:
Paměť: 2GB a víc
disk: 250GB a víc
displej: 15,4" a kdyby byl matný, bylo by to o mnoho lepší...
Grafika: Měl jsem na asusu ati hd 3650 a byl jsem hodně spokojený, takže bych chtěl, aby tam bylo něco podobně výkonneho.
Jinak to nechám na vás, parametry toho asusu vám dám tady http://www.asus.as/inshop/katalog/NB-M51TA-AS028C.html
ale podle kvalit bych to asi už neviděl na nic jiněho než na Dell, IBM, HP?
a kdyby šel downgrade na xp, bylo by to uplně nejlepší.
Před nějakou dobou sem se na to už jednou ptal, nedal jsem na vaše rady a Asus M51TA-AS028C už putuje tam, odkud přišel. Parametry notebooku byly sice za tu cenu hodně dobré, ale to bylo tak všechno. 14 dní jsem si ho odzkoušel a prostě mi nevyhovoval(celý lesklý notebook, neustále bzučení u konektoru pro nabíjení, stabilita-na všech stolech stál jen jakoby na "třech nohách" a viklal se a nešel ani lehce zavřít). Proto trošku upřesním své požadavky a doufám, že ten, který společnými silami vyberem bude ten správný.
Notebook budu přenášet. Minimálně jednou týdně se mnou poputuje do školy. Chci si na něm zahrát novější hry, těšil jsem se na PES 2009 Very Happy
Nevím, jestli připlácet za procesor Intel, nebo zůstat u AMD? ale frekvence by měla být vyšší než 2.0 Ghz. Jinak:
Paměť: 2GB a víc
disk: 250GB a víc
displej: 15,4" a kdyby byl matný, bylo by to o mnoho lepší...
Grafika: Měl jsem na asusu ati hd 3650 a byl jsem hodně spokojený, takže bych chtěl, aby tam bylo něco podobně výkonneho.
Jinak to nechám na vás, parametry toho asusu vám dám tady http://www.asus.as/inshop/katalog/NB-M51TA-AS028C.html
ale podle kvalit bych to asi už neviděl na nic jiněho než na Dell, IBM, HP?
a kdyby šel downgrade na xp, bylo by to uplně nejlepší.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“