Vykonny notebook
Vykonny notebook
Dobry den, nebudu dlouho chodit kolem horke kase a rovnou se zeptam. Chtel bych vymenit muj pevny PC za nejaky notebook (duvod=studium-prenosnost). Jelikoz hraju docela dost (celkem narocnych) her (napr.:Crysis) chtel bych aby notebook nahradil muj pc, nebo spise ete vylepsil, sle zase se mi za nej nechce utracet mnoho penez. A proto se obracim na Vas abyste mi nejak poradili, kde, ale hlavne jaky notebook vybrat. Koukal jsem jiz na notebooky ASUS G71V (tam neni ale zase moc dobra cena) , dale ASUS G50V a jeste co si ted pamatuji tak MSI GT735X a MSI GX720...chtel bych tedy poradit jak se tyto netebooky lisi vykonosti (jestli je to velky rozdil, jestli je to velky rozdel co se tyce pomeru cena-vykon, atd.). Nebo bych chtel poradit kde nebo spise jaky notebook by byl jak cenove prijatelny (cca. do 50 000) tak velmi vykony jako je napr.: ASUS G71V. Dekuji za pripadne navrhy notebooku, napady kde a jak poridit, apod. Jirka
Ty bys chtl dat 50 000Kc za herni notebook? Vyhozene prachy.. Kup si PC na doma, na kolej a na prednasky notebook... A jeste ti zbyde na ozrani..
Jinak bych byt tebou nekupoval Asus, MSI a podobne znacky - to je tech 50 000Kc doslova vyhozenych.
Za ty penize bych ti doporucil nejakou mobilni pracovni stanici.. Tyhle herni sracky totiz opravdu veru nevydrzi. Kor se 17" displejem...
Jinak bych byt tebou nekupoval Asus, MSI a podobne znacky - to je tech 50 000Kc doslova vyhozenych.
Za ty penize bych ti doporucil nejakou mobilni pracovni stanici.. Tyhle herni sracky totiz opravdu veru nevydrzi. Kor se 17" displejem...
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012
...tak presne neco pobneho jsem cekal...nicmene ja proste nechci mit 2 PC...ja vim je to proste moje hloupost, ale chci to...nebo spise takhle, chtel bych noebook ktery bude vykonny(aby to schrouplo nejkou tu poradnou hru na max.)a zaroven aby byl levny...na znacce mi celkem nezalezi, ani na tom jestli to bede 17, nebo 15...proste bych chtel "hodne muziky za malo penez" a primo neco herniho jako je ASUS G71V to byt nemusi, ale neco se srovnatelnym vykonem ale hlavne levnejsi, jako pokud by tyto dva parametry nesli dohromady tak budu muset inovovat muj PC a navic si koupit notebook do skoly....to se mi ale nechce....prosim vas ted jestli by bylo nejak mozne najit nejaky ten notebook maximlane do 50 000 s DPH.
- Chlebovnik
- guru
Crysis a budoucí hry na max. hratelně nespustíš na žádném notebooku.
Z hlediska výkon+kvalita bych v této cenové kategorii doporučil asi: http://www.alza.cz/hp-elitebook-8730w-d101323.htm
Z hlediska výkon+kvalita bych v této cenové kategorii doporučil asi: http://www.alza.cz/hp-elitebook-8730w-d101323.htm
Naposledy upravil(a) Chlebovnik dne 26 říj 2008 21:21, celkem upraveno 1 x.
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
Hodne muziky za malo penez = mizerna kvalita - nevydrzi ti noseni do skoly.
Ja byt tebou koupim HP8530w s FireGL (vykon na urovni 9600GT) coz na hrani bude OK a kvalitativne to bude uplne jinde..
Jinak stolni PC za 20 000Kc - uplne prevalcuje jakykoliv notebook a bude 2x vykonejsi..ne-li vicekrat..
Vyjimku snad tvori jeden M6400 od Dellu - na to je ale tvuj rozpocet maly.
Ja byt tebou koupim HP8530w s FireGL (vykon na urovni 9600GT) coz na hrani bude OK a kvalitativne to bude uplne jinde..
Jinak stolni PC za 20 000Kc - uplne prevalcuje jakykoliv notebook a bude 2x vykonejsi..ne-li vicekrat..
Vyjimku snad tvori jeden M6400 od Dellu - na to je ale tvuj rozpocet maly.
takze myslite ze to absolutne nema smysl? ze si mam teda koupit nejakou super grafiku a dalsich 2GB RAM do PC a notebook jen nejakej malej obyc? ale ja prave chci treba hrat i neco na nem nekde mimo domov....a to zase nemuzu mit nejakou 13 s integrovanou grafikou..a je vlastne vubec nejakej notebook kterej zvladne napr. Crysis na nejlepsi grafiku?
mm...ja vim.... jako aspon sem to zkusil, ja si inovuju pevny PC a notas koupim jen nejakou 13 nebo 15 ktera bude proste vykona ale grafika bude normalni, jen aby mi tam litaly nejaky programy a smitec.... takze tim padem nastava dalsi otazka, a to jakej notas, klido malinkej, kterej by mel asi tak 4GB RAM a nejakej dobrej procak, a dlouho vydzrel ale malo stal (max. do 20 000 s DPH)....a grafika takova nejak normal+ naslo by se neco takoveho?
Proto tu jsi, chces poradit... Ja si nic spatneho nemyslim. Lepsi je se trikrat zeptat, nez koupit MSI.
Chces hrat na tom malem notebooku, nebo ne?.... Ono totiz je problem, ze pokud vezmes mensi notebook, pojede ti Crysis na low...Na medium ti pojede na velkem 15,4" notasu - ale ne za 20 000Kc - pokud chceme dodrzet kvalitu..
Chces hrat na tom malem notebooku, nebo ne?.... Ono totiz je problem, ze pokud vezmes mensi notebook, pojede ti Crysis na low...Na medium ti pojede na velkem 15,4" notasu - ale ne za 20 000Kc - pokud chceme dodrzet kvalitu..
Zpět na „Jaký vybrat notebook“