ASUS M51VA-???
ASUS M51VA-???
Dobrý den, už před týdnem jsem si vybral tento notebook (asus m51va) a pak jsem uviděl tuhle osudovou stránku http://www.asus.com/products.aspx?l1=5& ... odelmenu=2 , kde se píše o různých hardwarovych konfiguracich. Např mě zarazilo že se do tohoto notebooku dávají procesory s frekvencí od 2,0 do 2,8ghz. Bohužel jsem na internetu sehnal jen typ M51VA-AS043C ss frekvencí 2,4ghz (3MB) nejlepší z procesorů (T9600) má 2,8ghz (6MB). Nevíte kde bych mohl zakoupit model s tím lepším procesorem popřípadě nějakou stránku kde bych si mohl z těch konfigurací vybrat?? Předem díky 

Aha.. a taky jsi zapomnel vetsi zahrivani, vice hluku, mensi vydrz na baterku.
Pri beznem pouzivani to nepoznas... A to tak, ze vubec. Poznas to jen a pouze pri renderingu a benchmarku zamerenem na procesor. Tzn. : kasli na to.. Navic rozdil v cene mezi P8400,8600 a T9400,9600 je tak velky, ze by sis to stejne rozmyslel..
Pri beznem pouzivani to nepoznas... A to tak, ze vubec. Poznas to jen a pouze pri renderingu a benchmarku zamerenem na procesor. Tzn. : kasli na to.. Navic rozdil v cene mezi P8400,8600 a T9400,9600 je tak velky, ze by sis to stejne rozmyslel..
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012
Zpět na „Jaký vybrat notebook“