14ka do 18000Kč?
14ka do 18000Kč?
Ahoj potřebuju notebook do školy, předem se omlovám za nesmyly, které uvedu jsem blond lama
požadavky:
- pevný- budu ho přenášet každý den
- velikost displeje 14'' - raději lesklý (přijdou mi hezčí barvy)
- co největší výdrž baterie- ve škole je málo zásuvek
- tichá klávesnice!!!
k čemu bude sloužit:
- office
- programování
- internet
- občas photoshop
Děkuju za návrhy
požadavky:
- pevný- budu ho přenášet každý den
- velikost displeje 14'' - raději lesklý (přijdou mi hezčí barvy)
- co největší výdrž baterie- ve škole je málo zásuvek
- tichá klávesnice!!!
k čemu bude sloužit:
- office
- programování
- internet
- občas photoshop
Děkuju za návrhy
-
- píše často
-
- píše často
No, stojí 17, možná by se dal někdě sehnat i levněji. (na lanshopu teda o dvě stovky ;p), takže by nemuselo být nejhorší si za ten pozůstalý tisíc koupit třeba novou podložku.. co jsem četl lidé si nestěžovali na ?zoolmana? na kteryho sem koukal a vypadal fakt dobre, za tisicovku. Notebook bych fakt podlozce nepodrizoval. Co se displaye tyce to je jina no, jestli to je velkej problem muzu se kouknout po necem lesklem, ale na ty aktivity co si vypsala mi to neprijde o nic lepsi
edit: zalman tedy
http://www.alza.cz/chladici-podlozka-po ... d71734.htm

edit: zalman tedy

-
- píše často
Jenže R400 je v této cenové relaci s přehledem nejpevnější notebook a kvůli displeji si kupovat něco jiného... Píšeš že ho budeš tahat každej den, v této ceně jiná alternativa prostě neni.
Edit: SL400 je na tom podstatně hůř, R400 má vyztužené jak šasi, tak i výko displeje, to verze sl nemá, ta je čistě jenom plastová. Na časté nošení je prostě R400 nejlepší volba.
Edit: SL400 je na tom podstatně hůř, R400 má vyztužené jak šasi, tak i výko displeje, to verze sl nemá, ta je čistě jenom plastová. Na časté nošení je prostě R400 nejlepší volba.
Toshiba Satellite A210-19J + 1GB RAM + Windows 7 Professional
IBM ThinkPad T42
IBM ThinkPad T42
-
- píše často
-
Jo, SL400 jsem ti teď chtěl nabídnout - je to spolu se SL300 asi jediné Lenovo s lesklým displayem, rozhodně v této kategorii. Ovšem pokud je mi známo, SL série na tom není s pevností tak dobře jako R řada. Taky má uvedenou kratší dobu výdrže, než SL a celkově se podle mě na přenášení a věci co si popsala hodí R400 víc. Záleží asi na tobě, jestli kvůli typu displaye oželíš baterku a zpracování nebo ne. 

-
- píše často
-
Co do pevnosti je to R400 v téhle cenové kategorii asi bezkonkurenční.
jo, diky ni to pak drzi 5 hodin.
nic hrozneho to ale neni a pri pouzivani si toho valstne nevsimnes (osklive, hmm, io tak je to na strane, kde to nevidis a kolemdoucim to muze byt sumak, max muzou zavidet vydrz
)
nic hrozneho to ale neni a pri pouzivani si toho valstne nevsimnes (osklive, hmm, io tak je to na strane, kde to nevidis a kolemdoucim to muze byt sumak, max muzou zavidet vydrz

kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Zpět na „Jaký vybrat notebook“