Ntb max 25000Kč
Ntb max 25000Kč
Ntb bych moc nepřenášel a využíval bych ho hlavně na nejnovější hry (CoD 5, FC2) nejprve jsem uvažoval o MSI, ale po 75% negativních komentářů jsem od něj upustil a objevil http://www.alza.cz/acer-aspire-6935g-84 ... 105768.htm tento se mi zdá vcelku výkonný, ale je pravda, že se v ntb zas tak nevyznám, tak bych uvítal vaše názory i jiné typy a značky ntb pro mé dané kritéria.
-
- píše často
No jak už jsem říkal, tak přenášet se skoro nebude, takže nepotřebuju nějaký tank no hlučnost v nějakém snesitelném rozmezí, jinak na tom celkem nesejde. Tento model se mi zdá v dobrém poměru cena/výkon ale zase je otázka jak na tom bude v ostatních stránkách jinak samozřejmě, že by nesloužil jen na hry ale na veškeré multimédia.
-
- píše často
Re: Ntb max 25000Kč
No řeknu Ti to takhle:číst jen jedno forum a navíc jediné u nás o nějaké značce má absolutně nevypovídající hodnotu.Samozřejmě ,že si jdou poplakat na toto forum jen ty neštastníci ,kteří už servisovali.Spíše se podívej na zahraniční diskuzní fora.A zjistíš ,že to MSIčko není až tak špatné( je poruchové v rámci všech ostatních značek)Takže já klidně doporučuji MSI GX 720.Za tu cenu výborné.(hlavně zpracováním,rozlišením LCD a hmotností )Belier píše:Ntb bych moc nepřenášel a využíval bych ho hlavně na nejnovější hry (CoD 5, FC2) nejprve jsem uvažoval o MSI, ale po 75% negativních komentářů jsem od něj upustil a objevil http://www.alza.cz/acer-aspire-6935g-84 ... 105768.htm tento se mi zdá vcelku výkonný, ale je pravda, že se v ntb zas tak nevyznám, tak bych uvítal vaše názory i jiné typy a značky ntb pro mé dané kritéria.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Presne jak rika roman2777... jdi na zahranicni fora a zjistis, ze podpora ze strany MSI stoji za hovnajs i v USA, kde si to mnohem vic hlidaji (americky zakaznik musi mit vse dokonale). A zjistis, ze MSI neni vubec tak dobre. Jsou tam zajiste i tzv. gameri (jako roman zde), kterym jde ciste o hrani pi...in a nekoukaji na kvalitu, nebo o ni mlci, ci zdanlive uvadei nepravdive informace. Ale pak je tam soudnych lidi, kteri rikaji zkusenosti popravde.
Udelej si o tom obrazek sam.
Udelej si o tom obrazek sam.
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012
Gamer rozhodně nejsem.(spíše syn)Ovšem poruchovost MSI nijak nevybočuje z průměru ostatních značek.A 2 roky všechny problémy řeší záruka,ne? Ale ať si přečte i názory lidí třeba na msi forum apod.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
-
- píše často
-
- píše často
Zpět na „Jaký vybrat notebook“