Zdravicko
Rad bych s vami prodiskutoval vyber noveho NB. Par udaju co bych si asi tak predstavoval:
Vykon:
- Potrebuju pracovat jak v kancelarskych aplikacich, tak obcas stvorit
nejakou prezentaci (prace s obrazky, jednoduchym videem), obcas
prehrat film.
- Taky bych si rad ve volnych chvilich zahral nejakou tu hru. Nemusim hrat novinky typu "crysis" ale treba starsi neumirajici COD4, WoW, nejakou tu strategii(Rome:TW), popripade jine podobne graficky
(ne)narocne gamesky.
Vzhled:
- Radsi bych neco diskretnejsiho - netouzim po pestrobarevne vyvzorovane oblude hazici odlesky do vsech svetovych stran
Odolnost:
- Budu ho pouzivat predevsim doma a v kancelari (denodenni noseni) ale jelikoz jsem vojak z povolani tak predpokladam ze obcas vyjede i ven (ne, nebude se mnou spat v lese na jehlici, nejhorsi mozny pripad je vytapeny(da-li Buh:D) stan, popripade srub)
Cena:
- mam pripraveno +-15K ale jsem schopnej jeste nekde neco vyskrabnout, ale pres 17K se mi uz moc nechce.
Muj vyber:
Dlouho jsem vahal nad nekterym z "pouzitych" pocitacu HP (spousta eshopu prodava NB stazeny z cely evropy pouzivany na vystavni ucely, pry "jako novy" ale z teto varianty mam docela strach.
Kazdopadne jsem se nechal inspirovat timto forem a zaujaly me NBky IBM/Lenovo... jeden jsem si vyhledl...co vy na to? Myslite ze by mohl splnit moje pozadavky?
http://lenovo.mironet.cz/lenovo-thinkpa ... s+dp89135/
NB "na bojiste" do 17K
-
- píše často
-
To n500 je fajn multimediální notebook.
Jinak CoD 4 je celkem náročná hra..
Jinak CoD 4 je celkem náročná hra..
Oki, podle reakci soudim, ze by to mohlo jit.
Jinak koukal sem na ty dalsi, vami doporucovane Lenova, ale vsechny maji integrovanou grafiku....do toho se mi moc nechcce...apropos cena je krapet vyssi nez u N500..
jeste uvidim, mam cas se rozhodnout do tyhle vyplaty, potom objednavam:D
jo a co se tyka COD4 je solidne odladena. Takze by snad jet mela (nepotrebuju high detaily a videt leticiho ptacka na kilometry, staci plynulost pri standartnim rozliseni:D)
Dik za prispevky
Mozna jeste otazecka ... pokud jsou soucasti Win Vista Bussines je moznost downgradu na XP i kdyz tam neni uvedena?
Jinak koukal sem na ty dalsi, vami doporucovane Lenova, ale vsechny maji integrovanou grafiku....do toho se mi moc nechcce...apropos cena je krapet vyssi nez u N500..
jeste uvidim, mam cas se rozhodnout do tyhle vyplaty, potom objednavam:D
jo a co se tyka COD4 je solidne odladena. Takze by snad jet mela (nepotrebuju high detaily a videt leticiho ptacka na kilometry, staci plynulost pri standartnim rozliseni:D)
Dik za prispevky
Mozna jeste otazecka ... pokud jsou soucasti Win Vista Bussines je moznost downgradu na XP i kdyz tam neni uvedena?
Zpět na „Jaký vybrat notebook“