Pomoc s notasem do 20tisíc
Pomoc s notasem do 20tisíc
Cau,snad mi poradíte s výběrem notasu. Takže budu ho mít doma ale nosit ho i do školy,cesta trvá asi 10 minut takže to moc přenášení nebude. Dále budu stahovat a dívat se na filmy, tvorba ve wordu,prezentace... A taky hrát hry. NFS UnderCover,Call world of war,Fifa 09,Crysis stačí medium details tak na 1024 rozliš. Do takových 20 tis. Vybral jsem si tuhle Toshibu a300 1NT. [ ODKAZ ]
Myslíte že by šla? Jediná nevýhoda je,že nemá čtečku prstů. Jinak by mě zajímalo třeba její šasi,jak topí a tak. Díky za rady
Myslíte že by šla? Jediná nevýhoda je,že nemá čtečku prstů. Jinak by mě zajímalo třeba její šasi,jak topí a tak. Díky za rady
-
sirius1983
- Moderátor

Upatlaná bude jednoznačně kdykoliv na ní kdokoliv sáhne, což je problém všech, dnes tak moderních, lesklých notebooků. Jestli to pro tebe není problém a jinak se ti vzhled notebooku líbí, kup si ho. Grafiku má na mobilní poměry téměř nadprůměrnou, stejně jako je nadprůměrný ostatní HW. Počítej však s vyšší hlučností - větrák při 3D běží prakticky pořád a občas se ještě profoukne plnou rychlostí, což připomíná ruční vysavač.
Šasi je měkčí, ale často najdeš horší a když s notebookem budeš zacházet jako s notebookem, nemělo by se nic stát.
Na konec bych si dovolil pochybovat o nutnosti čtečky ostisků prstů. Věřím, že na notebooku jsou daleko, daleko důležitější prvky, než je právě čtečka.
Šasi je měkčí, ale často najdeš horší a když s notebookem budeš zacházet jako s notebookem, nemělo by se nic stát.
Na konec bych si dovolil pochybovat o nutnosti čtečky ostisků prstů. Věřím, že na notebooku jsou daleko, daleko důležitější prvky, než je právě čtečka.
-
BlackDragon
- píše často
-
BlackDragon
- píše často
-
prostepoky
- píše často
-
prostepoky
- píše často