Vybírám NTB do max. 40 tis.. vyhlídl jsem si dva ..
HP Pavilion dv6151ea... nebo IBM/LENOVO THINKPAD R60/ Core 2 Duo T5600/ 15" SXGA+/ AX1400/ 1GB/ SATA 100GB 5.4k/ DVD±RW/ WiFi/ BT/ FPR/ XP Pr
NTB mám hlavně na běžnou práci, ale občas i práci ve 3D (CATIA ...), občas film.. proto nechci integrovanou grafiku.
Teď mám půjčený IBM R60e a jsem s nim docela spokojený (až na tu grafiku ).
Máte někdo zkušenost s tim PAVILIONem?díky za názory
A ještě jedna věc, koukám že jdou ceny NTB nějak nahoru (IBM), takže asi nemá cenu kupovat hned, ale počkat co... snad se to zase obrátí ?
NTB do 40 tis. HP Pavilion nebo IMB R60
CATIA hlavne ve skole (CVUT), nic velkyho zatim ... takze myslim ze za rok uz v tom moc delat nebudu, konstrukterem bejt nechci ....
nevim no, zase ta R60 je dost velka (myslel jsem ze rozmery jsou stejne jako u R60e a ono ne!!), ale ne zase o tolik nez HP.. Zatim se mi ale IBM libi vic, HP : +cena, ctecka karet, grafika ... web kameru ani nepocitam, celkem zbytecnost..
R60e pouzivam asi 3 tydny, nejdriv se mi vubec nelibila a ted se mi ten jeji design zacina dost libit
nevim no, zase ta R60 je dost velka (myslel jsem ze rozmery jsou stejne jako u R60e a ono ne!!), ale ne zase o tolik nez HP.. Zatim se mi ale IBM libi vic, HP : +cena, ctecka karet, grafika ... web kameru ani nepocitam, celkem zbytecnost..
R60e pouzivam asi 3 tydny, nejdriv se mi vubec nelibila a ted se mi ten jeji design zacina dost libit
Zpět na „Jaký vybrat notebook“