NTB do 40 tis. HP Pavilion nebo IMB R60

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Honza130

NTB do 40 tis. HP Pavilion nebo IMB R60

Příspěvekod Honza130 » 04 úno 2007 13:55

Vybírám NTB do max. 40 tis.. vyhlídl jsem si dva 8) ..

HP Pavilion dv6151ea... nebo IBM/LENOVO THINKPAD R60/ Core 2 Duo T5600/ 15" SXGA+/ AX1400/ 1GB/ SATA 100GB 5.4k/ DVD±RW/ WiFi/ BT/ FPR/ XP Pr

NTB mám hlavně na běžnou práci, ale občas i práci ve 3D (CATIA ...), občas film.. proto nechci integrovanou grafiku.

Teď mám půjčený IBM R60e a jsem s nim docela spokojený (až na tu grafiku :D ).

Máte někdo zkušenost s tim PAVILIONem?díky za názory
A ještě jedna věc, koukám že jdou ceny NTB nějak nahoru (IBM), takže asi nemá cenu kupovat hned, ale počkat co... snad se to zase obrátí :roll: ?

root
občas něco napíše

Příspěvekod root » 04 úno 2007 14:18

Tak jestli CATIA tak to klobouk dolu ;o) Ja jsem si prave kvuli CADu silene zvyknul na SXGA+ . Tu R60tku mam a muzu ji vrele doporucit. Nevim jestli jsem se neprehlednul, ale to HP ma rozliseni WXGA v tom pripade IBM nabizi vyssi pridanou hodnotu.

Honza130

Příspěvekod Honza130 » 04 úno 2007 14:53

CATIA hlavne ve skole (CVUT), nic velkyho zatim ;)... takze myslim ze za rok uz v tom moc delat nebudu, konstrukterem bejt nechci :lol: ....

nevim no, zase ta R60 je dost velka (myslel jsem ze rozmery jsou stejne jako u R60e a ono ne!!), ale ne zase o tolik nez HP.. Zatim se mi ale IBM libi vic, HP : +cena, ctecka karet, grafika ... web kameru ani nepocitam, celkem zbytecnost..

R60e pouzivam asi 3 tydny, nejdriv se mi vubec nelibila a ted se mi ten jeji design zacina dost libit :)

root
občas něco napíše

Příspěvekod root » 04 úno 2007 16:33

No ja jsem taky mnohem vic programator nez konstrukter :D Jinak to je jen zacatek, po mesici to zacnes brat jako standart a notas bez poradneho platovani displeje a trackpointu uz prestanes chapat. ThinkVantage je dalsi navykova vec, hlavne sprava sitovych profilu.

Honza130

Příspěvekod Honza130 » 04 úno 2007 16:56

njn tak to asi zatim vypada na IBM 8) .. jen bych rad, kdyby trosku klesla cena :? ...

snad se najde nekdo, kdo ma zase zkusenosti s tim HP, rad bych slysel i o nem neco :wink:

Zpět na „Jaký vybrat notebook“