Jakou značku?
Jakou značku?
Dobrý den,
Jakou značku by jste mi doporučili? Jelikož to bude firemní NTB a připlácet si za záruku nechci tak Lenovo a HP asi ne. Co si myslíte o Asusu, Toshibe nebo Aceru? Vim že se dřív říkalo že třeba ten acer není dobrá značka, ale jak je na tom ted, slyšel jsem, že se dost zlepšili. A podle mě to dokládá i to že ty nejlevnější notebooky (protože jsou tak levné tak na nich bude hodně ústupků na kvalitě a můžou byt kazivější) vyrábějí pod značkou eMachines, a tudiž tyto notebooky nepošpiňuji značku acer. Jak jsou na tom tyto značky se servisem? Bydlím v Ostravě, tudiž mám blízko servis Asus, ale Acer zase pošle pro notebook kurýra.
Jakou značku by jste mi doporučili? Jelikož to bude firemní NTB a připlácet si za záruku nechci tak Lenovo a HP asi ne. Co si myslíte o Asusu, Toshibe nebo Aceru? Vim že se dřív říkalo že třeba ten acer není dobrá značka, ale jak je na tom ted, slyšel jsem, že se dost zlepšili. A podle mě to dokládá i to že ty nejlevnější notebooky (protože jsou tak levné tak na nich bude hodně ústupků na kvalitě a můžou byt kazivější) vyrábějí pod značkou eMachines, a tudiž tyto notebooky nepošpiňuji značku acer. Jak jsou na tom tyto značky se servisem? Bydlím v Ostravě, tudiž mám blízko servis Asus, ale Acer zase pošle pro notebook kurýra.
Já mám nejlepší zkušenosti se značkou Toshiba.(z desítek používaných notebooků) Asus měl pokaždé nějakou opravu.A Acer řada Travelmate mi slouží dodnes.(8 let).
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
co se týče aceru ,tak ten má servisní středisko v Brně a ano,pošle k tobě kurýra,kvalitou se zlepšil,můžeš koupit jako nouty pro domácí použití,tak i odolnější verze pro časté nošení,jelikož jsi nespecifikoval k čemu přesně a jak ho budeš využívat,tak je těžké ti vybírat nout
asus tu moc lidí moc nevychvaluje,já jsem zatím přišel d styku s dvěma modely asusu a nelze říct,že by byly vyloženě špatné,navíc jeden z nich zažívá opravdu tvrdé podmínky a nikdy nebyl za dva roky používání servisován
toshiba je dobrá značka,hodně lidí si jejich nouty chválí
říkám zkus specifikovat svoje požadavky a pak se uvidí
asus tu moc lidí moc nevychvaluje,já jsem zatím přišel d styku s dvěma modely asusu a nelze říct,že by byly vyloženě špatné,navíc jeden z nich zažívá opravdu tvrdé podmínky a nikdy nebyl za dva roky používání servisován
toshiba je dobrá značka,hodně lidí si jejich nouty chválí
říkám zkus specifikovat svoje požadavky a pak se uvidí
a co třeba tento? http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 1000000KXQ je nějak vyztužený? Jak je to se servisem, když bydlím v Ostravě a zde není servisní středisko Toshiby.
Re: Jakou značku?
bedrunacz píše:Lenovo a HP asi ne.
Proč ne Lenovo ani HP? Když bych vybíral firemní notebook, tak bych šel radši do toho HP než do Aceru nebo Asusu ...
-
- občas něco napíše
-
- píše často
bedrunacz: Pokud si budete moci dovolit notebook na týden až měsíc oželet, je pro vás nějaká záruka zbytečná. Potom ta Toshiba nevypadá špatně a její koupí chybu neiuděláte.
Pokud je pro firemní účely myšleno, že je notebook a jeho provozuschopnost důležitá je nesmysl kupovat cokoli bez NBD záruky...
Pokud je pro firemní účely myšleno, že je notebook a jeho provozuschopnost důležitá je nesmysl kupovat cokoli bez NBD záruky...
Q6600, 4GB RAM, 8800GT, Windows Vista x64 a Ubuntu 8.10 x64 + EEE901, Windows XP Home 32
-
- Moderátor
Zpět na „Jaký vybrat notebook“