kovový notebook na internet, grafiku, hry
kovový notebook na internet, grafiku, hry
Ahoj rád bych si koupil kvalitní notebook na internet, grafiku ve Photoshopu a sem tam nějakou tu hru (strategie střílečky). Rád bych nějaký notebook, který je ideálně celokovový nebo jiný ale hodně pevný. Velikost buť 15 nebo 17 palcový. Rozlišení ideálně 1680x1050. Poradíte mi prosím. Cenově bych se rád vlezl tak idálně kolem 20 tisíc nejvíc bych dal 32000Kč. Všem díky za návrhy.
-
- občas něco napíše
-
- Moderátor
-
- píše často
no tak macbook bych bral ale nevím zda by na něm šlo provozovat visty případně noví windows 7 dál je můj favorit Dell XPS. Hry bych chtěl hrát Call of duty 4 multiplayer, Counter strike source, Unreal Tournament 3 a pak strategie všeho druhu. u stříleček by mi nevadilo nižší rozlišení a strategie pokud možno v nativním rozlišení. Dál ještě pořád váhám zda nepočkat na nějaký notebook s novými grafickými čipy ATI série 4000 parametrově mi nejvíce sedí MSI GT727, Lenovo by se mi líbilo kvůli DDR 3 pamětem jinak vzhledově se mi lenovo nelíbí vůbec ale asi je to spíše o zvyku.
Dál by mě zajímal názor všech jestli není na hry a hlavně na práci v Photoshopu lepší nějaká grafická karta ze série quadro FX od nvidie?
Dál by mě zajímal názor všech jestli není na hry a hlavně na práci v Photoshopu lepší nějaká grafická karta ze série quadro FX od nvidie?
notebook s quadrem FX do 32k nehrozi.
jinak ale na photoshop nepotrebujes vykonnou grafiku, vlastne staci i integrovana, pokud je dostatek ram a dostatecne silne cpu + poradny displej (resp. idealne externi, 1680x1050 v notebookach je sice hezke, ale porad to neni poradny displej, jen mensi zlo, co se tyce kvality barev na praci v photosopu)
xps s 8600gt bude trochu vice topit a hrat. ale jinak zpracovanim je to dobry notebook a do rozpoctu by se mel vlezt i s jakz-takz slusnym displejem.
thinkpad R500 je dobra volba, akorat ma "jen" ati hd3470, ta bude mit s nejnovejsimi hrami problemy. na starsi hry ale bezprobelmu staci.
8530 by byla super, ma dobry vykon, chlazeni, zpracovani, ale se slusnym displejem ji pod 32k nedostanes (a s certifikovanym quadrem/fireGL uz vubec ne)
proste z neceho budes muset slevit
jinak ale na photoshop nepotrebujes vykonnou grafiku, vlastne staci i integrovana, pokud je dostatek ram a dostatecne silne cpu + poradny displej (resp. idealne externi, 1680x1050 v notebookach je sice hezke, ale porad to neni poradny displej, jen mensi zlo, co se tyce kvality barev na praci v photosopu)
xps s 8600gt bude trochu vice topit a hrat. ale jinak zpracovanim je to dobry notebook a do rozpoctu by se mel vlezt i s jakz-takz slusnym displejem.
thinkpad R500 je dobra volba, akorat ma "jen" ati hd3470, ta bude mit s nejnovejsimi hrami problemy. na starsi hry ale bezprobelmu staci.
8530 by byla super, ma dobry vykon, chlazeni, zpracovani, ale se slusnym displejem ji pod 32k nedostanes (a s certifikovanym quadrem/fireGL uz vubec ne)
proste z neceho budes muset slevit
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
zajímalo by mě co jsi myslel tím 8530 by bylo super???
ještě jsem našel tento notebook ten by byl také parádní škoda jen že je to 18ctka to už je dost velký kousek. a taky nevím jak je na tom s pevností.
FS Amilo Xi 3650
Nevím z požadavků slevovat nechci spíš raději počkám než trošku klesnou ceny. nebo si spíš přišetřím a zvednu cenový limit.
ještě jsem našel tento notebook ten by byl také parádní škoda jen že je to 18ctka to už je dost velký kousek. a taky nevím jak je na tom s pevností.
FS Amilo Xi 3650
Nevím z požadavků slevovat nechci spíš raději počkám než trošku klesnou ceny. nebo si spíš přišetřím a zvednu cenový limit.
-
- Moderátor
ale ten kov tam jaksi chybí...adosl píše:parametrově mi nejvíce sedí MSI GT727
Amilo né, je to plast
tady máš třeba good notes http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=54646 je to sice výprodejovka, ale je to hodně v klidu notes...
DELL VOSTRO 1500
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
to hp ber vsemi deseti, je to super notebook, top model starsi rady, sasi je vpohode, displej taky, vykonu dost a ze to je vyprodejovka je jedno, porad tam je zaruka 3 roky
kazdy velky byk byl jednou tele
Hm...nevím,ale hliník s kovovými nitěmi je taky solidně rigidní konstrukce.Já bych si počkal na tu GT 727čku(manažer Penty mi říkal,že ji dovezou v druhé půlce března).Navíc jsi zaváhal-ještě před 14 dny byla ve výprodeji od HPčka 8710ka a to za cenu 31000k (s GK Q3600M !)Škoda.mivlak píše:ale ten kov tam jaksi chybí...adosl píše:parametrově mi nejvíce sedí MSI GT727
Amilo né, je to plast
tady máš třeba good notes http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=54646 je to sice výprodejovka, ale je to hodně v klidu notes...
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
alfah4ns píše:jinak ale na photoshop nepotrebujes vykonnou grafiku, vlastne staci i integrovana
Photoshop CS4 uz vie na zrychlenie niektorych operacii vyuzit vykon GPU. vid http://notebooky-forum.notebook.cz/view ... hp?t=14091
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
Zpět na „Jaký vybrat notebook“