NTB pro studenta okolo 20tis Kc

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
René
občas něco napíše

NTB pro studenta okolo 20tis Kc

Příspěvekod René » 12 dub 2009 14:49

Zdravím všechny zkušené uživatelé,

jelikož si brzy hodlám pořídit svůj první notebook a počítačové trendy až tak moc nesleduji, tak bych měl prosím pár otázek...

Co bych si tak představoval:
1/ Ntb spíše na práci a nenáročnou zábavu (internet, hudba, filmy), ale i občasné hraní (třeba: Fifa 09, Lotr Battle for middle Earth 1 a podobně náročné hry) .. prostě student :)

2/ Rozhodně něco pevnějšího. Měl by odolat nápor v tašce při jízdě MHD apod. (důležité)

3/ Dobré chlazení (preferoval bych po stranách, ne dole) a tichý chod (tohle je jedna z důležitých položek - nerad bych rušil při přednáškách ;))

4/ Výdrž baterie min. 2,5 h.

5/ Cena okolo 20tis.

...další věci mě zrovna teď už nenapadají ... časem možná přidám ještě další :)

PS: Možná toho chci příliš a některé věci se vylučuji, ale jak říkám, moc se v tom nevyznám, tak mě hned prosím neukamenujte... :)

Takže otázka č. 1/ Jakou značku/y bych měl preferovat?
Jde mi o obecnou kvalitu zpracování, servis! a jeho dostupnost a záruční jednání.
Docela se mi líbí, že Toshiba řady Tecra nabízí v základu 3 roky záruky. Taktéž Sony se mi zamlouvá.
Tak se ptám, jestli udělám (obecně) chybu, když si pořídím produkt Sony, HP nebo Toshiba?

Předem děkuji za vřelé odpovědi. Jsem trošku náročnější a trošku blbej, co se týče HW, tak prosím o trpělivost :).

/Edit/ trošku jsem pozměnil otázku...

Zpět na „Jaký vybrat notebook“