majki píše:Ano, IBM, HP a Dell jsou vseobecne znamy jako kvalitni pristroje. FSC bych radil nekam doprostred, mezi tyto a Acer, potazmo Asus. Ja si opravdu nemohu stezovat, jsem s nim spokojen, jen je uz na to denni prenaseni ponekud tezky :-/ a velky.
DELL bych mezi kvalitku ani moc neřadil. Přiznám se, že jsem viděl hodně ASUSů (a to tahle značka patří pro mě spíš k těm hodně negativním) v mnohem lepším provedení, než má právě DELL. Mezi kvalitu bych spíš víc řadil Toshibou, která si často u lepších modelů nezadá s IBM (resp Thinkpadama). DELL má výhodu jen v tom servisu, který má už v základu u každého notebooku.
majki píše:Pokud ti nevadi, ze ma jen 12" displej, tak si myslim, ze s tim V3205 neudelas krok vedle nebo proste spatne. Zkusenosti uzivatelu jsou veskrze pozitivni, samozrejme vzdycky se najde nejaky zmetek, nic neni dokonale a perfektni, ale od toho jsou zde servisy a hlavne zaruky
To rozložení klávesnice je vážně hodně divné na V3205. Úzké shifty a česko-slovenské popisky nepatří k tomu, čím by se tento notebook mohl chlubit

. I tak jsem ale velmi spokojeným majitelem V3205. Je to mrňous a třeba holkám se všeobecně hodně líbí. Je to notebook, který zaujme, kdekoli ho člověk vytáhne

.
Jo a na klávesnici si člověk zvykne docela rychle....tak je to ostatně vždycky.
swarm - blog:
http://notebookblog.czApple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)