ahojte
vzdy som pouzival stolovy pocitac na hry a net a pisanie do skoly, teraz mam acer aspire 1360, hry uz nehram takze ho pouzivam len na net, icq, open office writer (nepouzivajte word, toto je omnoho lepsie a free)
no a chcel by som nejaky novy, aby som to mal neskor aj na vysku na pisanie poznamok takze aby bol mobilnejsi a splnal naozaj tie hore pisanie funkcie, este nejake video, filmy a podobne
rozmyslal som aj nad 13 palcovym ale tie ceny vobec nekoresponduju s parametrami
mohli by ste mi poradit nejaky minibook do 11,000 SKK ? aby mi vydrzal viac ako rok ( tak aspon dva, tri styri:D ) a s cim budem musiet pocitat ked budem pouzivat mensi notebook, nejake postrehy a typy by som ocenil
dakujem pekne
Matt
Minibook 10" ano alebo nie ?
já si pořídil HP mini 2140 a na všechno to co píšeš mi bohatě stačí.
Stojí skoro stejně jako eee a podobné typy ale zpracováním a vzhledem je někde úplně jinde (ano, je o něco dražší, ale zase nevypadá tak levně a plastově ...).
na malou baterku mi vydrží 4,5 hodiny a na velkou přes 8, takže pohodička.
Stojí skoro stejně jako eee a podobné typy ale zpracováním a vzhledem je někde úplně jinde (ano, je o něco dražší, ale zase nevypadá tak levně a plastově ...).
na malou baterku mi vydrží 4,5 hodiny a na velkou přes 8, takže pohodička.
Asus G51JX: core i7 1,6GHz, 8GB RAM, Nvidia GTS360, 64GB SSD + 1TB HDD, Win7 x64 ultimate CZ
Je to jen muj nazor, tak me neukamenujte...
Mel jsem tu cest se setkat s netbookem. Malem jsem dostal mentalni kolaps pri praci s nim. Chapu, ze jsou lide, kterym maximalne vyhovuje a jako nouzovka proc ne.
Ale malem jsem utrpel psychickou ujmu pri delsim uzivani. Display je opravdu maly a brouzdat po netu a koukat na film je pro me k nevydrzeni.
Asi jsem zvykly na vetsi displaye, ale mit ho jako primarni pocitac ke kazdodennimu pouziti, tj par hodin na netu a k tomu treba film, to bych nevydrzel.
Ja osobne bych ho nechtel ani zadarmo. S nejakym 12.1 ci 13.3TFT se da jiz pracovat, ale s uhloprickou do 10TFT je pro mne nepouzitelne. Je to hodne podobne PDAcku. Jako nouzove reseni na internet a film ano, ale ne na delsi pouzivani.
Plus je mizerie maly vykon procesoru Atom, ktery je na urovni PIII + absence mechaniky.
Mel jsem tu cest se setkat s netbookem. Malem jsem dostal mentalni kolaps pri praci s nim. Chapu, ze jsou lide, kterym maximalne vyhovuje a jako nouzovka proc ne.
Ale malem jsem utrpel psychickou ujmu pri delsim uzivani. Display je opravdu maly a brouzdat po netu a koukat na film je pro me k nevydrzeni.
Asi jsem zvykly na vetsi displaye, ale mit ho jako primarni pocitac ke kazdodennimu pouziti, tj par hodin na netu a k tomu treba film, to bych nevydrzel.
Ja osobne bych ho nechtel ani zadarmo. S nejakym 12.1 ci 13.3TFT se da jiz pracovat, ale s uhloprickou do 10TFT je pro mne nepouzitelne. Je to hodne podobne PDAcku. Jako nouzove reseni na internet a film ano, ale ne na delsi pouzivani.
Plus je mizerie maly vykon procesoru Atom, ktery je na urovni PIII + absence mechaniky.
Asus ROG Strix G18
No já ho mám jako druhý notebook a nosím ho právě tam kde se mi nechce tahat ten velký. mechaniku nepotřebuji, všechno mám na flash.
výkon CPU bohatě stačí, není to na hry, ale na poznámky, internet a icq na výšku je to ideál.
taktéž můj názor.
výkon CPU bohatě stačí, není to na hry, ale na poznámky, internet a icq na výšku je to ideál.
taktéž můj názor.
Asus G51JX: core i7 1,6GHz, 8GB RAM, Nvidia GTS360, 64GB SSD + 1TB HDD, Win7 x64 ultimate CZ
Zpět na „Jaký vybrat notebook“