Zdravim, chci si koupit nový notebook, hlavně bude sloužit na studium, ale rád bych si na něm zahrál i nějakou lepší hru...
Koukal sem a cenou se mi líbí tyto notebooky, tak sem se chtěl zeptat jestli s něma máte nějaké zkušenosti a zda by se na nich dala zahrát i nějaká novější hra jako je např. PES 9
Popř prosím napište slabiny těchto noteooku.
1) http://www.anacomp.cz/?cls=stoitem&stiid=35711
2) http://www.alza.cz/notebook-msi-ex620x- ... 111865.htm
Mockrát děkuji za odpovědi
notebook na hry
ok, a co pro tebe znamena "lepsi hra" ?
ono totiz na dnesni hry to chce min. neco s HD3650, popr. 9600 apod., ty zvladnou zatim vsechny nove hry na nizsi az stredni detaily.
HD3470 spise starsi, mene narocne hry
jinak to msi ex neni moc dobry notebook.
ten acer taky neni buhvi co,ale domu na stul by nemel byt problem
(i kdyz je to silene velka krava + na displeji s tim rozlisenim pocitej s tim, ze s tou slabsi grafikou budes hrat i starsi hry tak max. na wxga rozliseni, proste i ta 9600gt je nekde na urovni desktopove karty do 1500kc)
zkusim jeste na neco podivat....
zkus pohledat toshibu satelite pro a300-1nt, pohybuje se taky kolem 20k, podobne, jako to msi, ale ma v sobe HD3650, takze dnesni hry to jeste nejak zvladne.
nebo pak 5730g, jak radil python, ma lepsi telo a vydrz na baterky, nez toshiba, cenove tusim cca lehce drazsi od pro a300
ono totiz na dnesni hry to chce min. neco s HD3650, popr. 9600 apod., ty zvladnou zatim vsechny nove hry na nizsi az stredni detaily.
HD3470 spise starsi, mene narocne hry
jinak to msi ex neni moc dobry notebook.
ten acer taky neni buhvi co,ale domu na stul by nemel byt problem
(i kdyz je to silene velka krava + na displeji s tim rozlisenim pocitej s tim, ze s tou slabsi grafikou budes hrat i starsi hry tak max. na wxga rozliseni, proste i ta 9600gt je nekde na urovni desktopove karty do 1500kc)
zkusim jeste na neco podivat....
zkus pohledat toshibu satelite pro a300-1nt, pohybuje se taky kolem 20k, podobne, jako to msi, ale ma v sobe HD3650, takze dnesni hry to jeste nejak zvladne.
nebo pak 5730g, jak radil python, ma lepsi telo a vydrz na baterky, nez toshiba, cenove tusim cca lehce drazsi od pro a300
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Zpět na „Jaký vybrat notebook“