herní notebook
herní notebook
Potřeboval bych poradit s výběrem herního notebooku do 25,000kč
Děkuji za odpověd
Děkuji za odpověd
nezakládej flame, je tu skupina uživatelů, kteří vědí, že notebook je pracovní nástroj, který má splnovat určité požadavky a hry jsou až druhořadé. Pokud si dotyčný bude chtít totiž zahrát GTA4 nebo MAfii 2, bude možná zklamaný. Nebo až mu u Asusu praskne plast vedle touchpadu, nebo až se mu při přehřátí bude vypínat MSI, atd.
ex: HP Compaq 6715s
now: DELL E6400
now: DELL E6400
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
ale no tak. Nikdy se mi MSI nevyplo ani nejak moc neprehrivalo pri COD4 ci Crysis muzeme upozornit muzeme dat radu nutit neni potreba pokud jde o nove hry tak tu jsou MSI do 25k se vlezes velice dobra gpu na hry a ostatni. Koukni do vlakna o MSI na GX630 nebo tyto dva kousky http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... archType=1 http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... archType=1 lepe asi nenajdes. Hrat na tom pujdou opravdu nove hry ovsem servis atd... zadna slava a ac tu budou ostatni hanit muj servis vzdy probehl do cca 7 az 14 dnu max k me spokojenosti zadne okolky ale kvalita to neni proste asus acer
Jedinou pravdou je, že všichni lžou
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
nj chudacek. Ale u tech novych modelu je posun k lepsimu treba to chlazeni je uz vyresene zase neni tiche ale to bych se divil kdyby na takovou gpu bylo nekde tiche a ve standartni velikosti notebooku
Jedinou pravdou je, že všichni lžou
polo píše:Herny notebook je v podstate kazdy Ked vies ako nato aj Oblivion sa da rozbehat plynule na GMA950
no plynule bych zrovna netvrdil;o) (vlastni zkusenost), ale na gma 950 sel rozchodit i stalker. ona to zas az tak spatna karta pro velmi obcasny hrani nebyla jak se rikalo a pokud hra primo nepozadovala pixel shader 3 a vyssi tak se dalo rozjet opravdu cokoliv (at zije 3D analyzer:o))
HP Elitebook 6930p:C2D P8700,4500MHD,HP 2008 180W Adv.Dock.Station,Log.UltraX kb,Saitek Cyborg mouse,LG 22"1680x1050
XBOX na hry:)
ex:HP Pavilion dv5-1199ec,Compaq Evo N400c,HP Pavilion dv6107ea
XBOX na hry:)
ex:HP Pavilion dv5-1199ec,Compaq Evo N400c,HP Pavilion dv6107ea
Ještě acer travelmate s grafikou 3650 by měl být dobrý http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=59735 . Dle pomluv na fóru lepší než všechny ty rozpadající se msi aušusy a acery, které nejsou z řady určené na práci. Výkonem je podobný MSI, nevýhoda - jen průměrné rozlišení displeje.
Naposledy upravil(a) Amra dne 25 kvě 2009 11:19, celkem upraveno 1 x.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“