Asus F6VE-3P012C

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Talsi

Asus F6VE-3P012C

Příspěvekod Talsi » 28 kvě 2009 10:25

Hi,
Již delší dobu uvažuji o koupy nového notebooku a zatím váhám mezi Asus F6VE-3P012C a Hewlett-Packard Pavilion dv3600. Oba jsou ve stejné kategorii s teměř identickou cenou. Zatim to vidim z 75% na ten Asus, ale chtěl bych se zeptat na par nejasností lidí kteří ho mají nebo kdo ho alespoň v nějaké prodejně viděli - nejde o nic složityho.

1. Dělá mi starost barva tohoto notebooku. Na internetu se obevuje více barevných variant (pozor ted nemyslim černou a bílou, který jsou bežne k dostaní) - tedy bud celý bílý nebo bílý s černým rámováním a s černou klávesnicí (můj oblíbený :wink: ). Např. na CZC ho mají bílý s černým rámem, ale Alza ho má celý v bílým. Mohl by mi nekdo potvrdit co je z toho pravda?

2. Jak je veliká baterie v balení?? Ted mi nejde o výdrž ale opravdu o rozměry, na některých obrázcích sem vidět, že baterie přesahuje přes tělo notebooku, což opravbu nesnesu.

Nejedná se o nic komlikovaného, takze opravdu stací, aby ten notebook někdo jen viděl v krámě.

Dík.

orgasmic
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod orgasmic » 28 kvě 2009 11:10

Pokud se nepletu, tak ciste bily a cerny jsou predchozi modely a ty nove jsou nejake parfemovane, jinak by melo jit o uplne stejne konfigurace.

U me osobne by vyhral Asus diky o minimalne 2x vykonejsi grafice. Ta v HP je pouze 9300M GS.

V Asusu je ATi HD4570, ktera je o dost vykonejsi.

Jinak ta baterka pry u Asus couha z casti ven. Ale jde o malou baterku, tak si myslim, ze to nebude ani videt. Prece jen jde o 13.3 notebook.
Asus ROG Strix G18

Talsi

Příspěvekod Talsi » 02 čer 2009 07:59

Diky moc.

Zpět na „Jaký vybrat notebook“