Jaký notebook místo Asus M6A?

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
dwi
občas něco napíše
Kontaktovat uživatele:

Jaký notebook místo Asus M6A?

Příspěvekod dwi » 22 bře 2007 15:48

Dobrý den, pomalu ale jistě se odhodlávám ke koupi nového notebooku. V současné době mám Asus M6A, je to můj první notebook a tak nemám zkušenosti s ostatními výrobci. Notebook využívám k práci a hraní (70/30). Každý den jej přenáším, takže jsem se rozhodl jít do lehčího 14".

Vzhledem k dobrým zkušenostem s M6A (vadí mi pouze vyšší hlučnost a možná zahřívání, naopak zpracování a výdrž baterie hodnotím velmi kladně) jsem uvažoval o zakoupení modelu ASUS A8JN-4P010M který podle mne má výborný poměr výkon/cena.

Uvítal bych doporučení dalších, srovnatelných modelů kolem 30.000 CZK (+/- 3.000) i jiných výrobců, snad kromě Aceru (nejde mi primárně o nejnižší cenu).

Děkuji 8)
Asus M50SR + Logitech VX Nano

Scream´c
občas něco napíše

Příspěvekod Scream´c » 14 kvě 2007 14:15

Taky si chci tento notebook koupit! jediný co mi příjde blbý je ten Enter, ale jinak mi notebook Asus A8JN-4P010M příjde mooc dobrej. Doufám že si ho nakonec koupim

dwi
občas něco napíše
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod dwi » 14 kvě 2007 15:23

Na ten Enter jsem zvyklý právě z M6A, spíš se obávám těch neseparovaných kurzorových šipek. Už jsem skoro na 100% rozhodnutý, ještě přemýšlím o tom Glare displeji.
Asus M50SR + Logitech VX Nano

Zpět na „Jaký vybrat notebook“